BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Sollentuna - Rotebro

Tennisvägen 14

  • 5 rum och kök
  • 115 kvm
  • Såld
  • 7606
  • 988
  • 26159
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till en nyrenoverad enplansvilla i populära Rotebro!

Belägen på en av de större tomterna i området ligger denna vackra nyrenoverade 60-tals villa. På denna fastighet finns många dolda tillgångar så som; detaljplanen godkänner en utbyggnad av existerande hus till hela 200 kvm, bygga attefallshus och ifall detaljplanen ändras så går tomten att styckning av! (Detta måste ansökas om och godkännas av lantmäteriet och byggnadsnämnden. Enligt detaljplan ska områdets tomter vara 850 kvm men andra tomter har tidigare styckats av till mindre. )

Tomten är väldigt plan och barnvänlig med en stor gräsmatta, friggebod, jordkällare samt garage med fjärrstyrning i anknytning till huset. För den matintresserade finns det gott om frodig jord att odla i och yta att bygga växthus på om så skulle önskas. Huset är totalrenoverat sedan 2021 med ny fasad, tak och vissa fönster är även utbytta. Garaget är helt nytt med fjärrstyrd port för bästa komfort. 

Invändigt så har huset genomgått en totalrenovering under 2021 med två nya badrum, nytt kök och uppfräschade ytskikt. I huset finns 4 stora sovrum, ett socialt kök med anknytande matplats samt ett spatiöst vardagsrum med ett otroligt ljusinsläpp och vackert burspråk. Här finns även en gäst-WC i anknytning till entrén, en tvättstuga och ett större badrum för familjens egna bruk.

Varmt välkommen på visning!