BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Telefonplan

Snickerigatan 10, 1TR

  • 2 rum och kök
  • 47 kvm
  • Såld
  • 1566
Värdera din bostad

Beskrivning

VACKER TVÅA MED ÖPPEN PLANLÖSNING OCH STOR BALKONG!

- Balkong med förmiddagssol
- Social öppen planlösning
- Stort kök med gott om arbetsyta
- Rymligt sovrum med inbygd förvaring
- Stilfullt badrum med både tvättmaskin och torktumlare
- Stor förening med god ekonomi som äger marken
- Alla bekvämligheter som hiss och garage i fastigheten

Varmt välkomna till denna drömbostad attraktivt belägen i populära Telefonplan! Här erbjuds ett boende av högsta klass med stilrena materialval och en tilltalande planlösning. Detta är ett bekvämt boende i en fastighet från 2012 med design utöver det vanliga. Vidare erbjuds ett hem med stora fönsterpartier som ger ett härligt ljusflöde i bostaden. Öppen social planlösning mellan kök och vardagsrum samt balkong i soligt läge. Här finns ett rymligt sovrum med inbyggd förvaring, badrum med tvättmaskin och torktumlare, exemplariska förvaringsmöjligheter och dessutom ett stort förråd i källarplan. Ytskikten går i en behaglig färgsättning och golven är av fin ekparkett. 

Brf Kubisten är en omtyckt förening med god ekonomi som erbjuder sina medlemmar garage, förråd, barnvagnsrum, cykelrum, källsorteringsrum och en mysig innergård med sittplatser.

Här bor ni med perfekt läge mitt i populära Telefonplan med all tänkbar service såsom mataffärer, restauranger, caféer, butiker, bibliotek m.m. På kort promenadavstånd finner ni härlig natur och flertalet parker. Ett stenkast från lägenheten finns klättercentret och SATS. Här finns även bra kommunikationer, via T-bana Telefonplan är du på Södermalm på endast fem minuter. 

Varmt välkomna på visning!