BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Årsta

Sandfjärdsgatan 105, 11 tr

  • 3 rum och kök
  • 77 kvm
  • Såld
  • 1814
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till denna ljusa och trevliga gaveltrea i populära Brf Idlången 21  på Sandfjärdsgatan. Högt belägen på elva trappor utan insyn och med en fantastisk härlig vy över Årsta.

Lägenheten är mycket ljus och har ett nyinlagt ekparkettgolv i hall och matrum samt nymålade väggar. Välplanerat och fullutrustat kök med fri utsikt i skönt västläge. Intill köket finns en trevlig matplats för middagssällskapet. Rymligt vardagsrum med skönt ljusinsläpp från stort fönsterparti i söderläge. Här finns plats för soffgrupp, tv-möbel och övrigt möblemang. Inbjudande och inglasad balkong i skönt söderläge med fri utsikt. Här kan man börja njuta tidigt på säsongen tack vare inglasningen. Två bra sovrum med plats för dubbelsäng varav ett med inbyggd garderob. Bra förvaring via rymlig klädkammare samt inbyggda garderober i hallen. Fräscht badrum med dusch, vägghängd WC, badrumsskåp och tvättmaskin.

Väständaparken är under uppbyggnad precis bakom fastigheten med ny plantering och gångväg genom parken, sittmurar, utegym och grill. Det blir även mycket för barnen, med till exempel rutschkana, studsmatta, pulkabacke och naturlek i stil med Årstabergsparken.

 


- Högt upp i huset på 11:e våningen
- Milsvid utsikt- Fin trea med bästa läget!
- Två sovrum
- Gavellägenhet
- Inglasad balkong
- Välplanerat kök med gott om arbets- och förvaringsytor
- Till varje bostadsrätt hör en egen parkeringsplats på inhägnat område
- Populär Brf förening