BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Örby - Älvsjö

Turingevägen 51

  • 2.5 rum och kök (2 rum och kök enligt föreningens förteckning)
  • 57.5 kvm
  • Såld
  • 3970
  • 1354
  • 2670
Värdera din bostad

Beskrivning

En alldeles underbar vindstrea med mycket karaktär väntar här på Turingevägen 51. Det här kan förmodligen vara en av Örbys charmigaste lägenheter.
Köket är en dröm i sig med takfönstret och bra arbetsytor. Öppningen mot vardagsrummet resulterar i trevliga umgängesytor, det här är lägenhetens nav där man gärna samlar vännerna för matlagning. Vardagsrummet har gott om möblerbar yta med plats för bl.a matbord, soffa och TV-möbel.
Det större sovrummet med snedtak nås i anslutning till vardagsrummet och det mindre sovrummet med takfönster nås från hallen.

Charmiga Örby består av låga lägenhetshus samt villagator med både gamla och nya hus.
Strax utanför dörren trafikerar buss 161 och 163 som snabbt tar dig vidare till T-banans gröna och röda linje. Det är även kort promenadavstånd, ca 10 min, till Älvsjö station och pendeltåget. Buss 165 trafikerar också i närheten och tar dig till bl.a Liljeholmen och Farsta C. Restauranger, gym och övrigt serviceutbud finner du också på nära avstånd.

Spännande planer finns för området! I Örby centrum planeras det för ny bebyggelse som bl.a skall innehålla butiker, verksamhetslokaler och bostader. Den befintliga centrumbyggnaden kommer att ersättas av ny bebyggelse på samma plats. Efter bostadsbyggnationen så anlägger staden ett nytt torg. Syftet med det nämnda projektet är att göra Örby till en mer levande stadsdel med fler bostäder och lokaler för verksamheter samt nya gemensamma ytor.

I närområdet, en cykeltur bort, finns bl.a Långbro Park. Parken är en populär plats för alla åldrar och speciellt sommartid tillsammans med vänner och en picknickkorg i solen. Långbro Värdshus ligger också i parken och där kan du njuta av trevliga luncher och middagar. Nuvarande ägare brukar också cykla till Älvsjöskogen, där finns upplysta motionsspår och vintertid plogade skidspår. Under varma sommardagar är Långsjön ett bra alternativ för den som vill bada.


Hall 
Hallen är alldeles lagom i storlek. Plats finns för bl.a en hatthylla och en byrå. Längs ena väggen finns tre garderober. Entrédörr är bytt 2020 och takfönster är bytta 2022.

Badrum 
Direkt till vänster om hallen nås det helkaklade badrummet med charmigt takfönster. Här finns handfat med kommod, spegel, tvättmaskin, dusch, handdukstork, WC och härlig golvvärme. Duschblandare, takdusch från 2021.

Sovrum 1 
I anslutning till hallen nås det här riktigt charmiga rummet med takfönster, ett rum som passar perfekt som barnrum, hobbyrum, gästrum eller kontor. gör rummet riktigt ljust. Plats finns för bl.a en säng och en läsfåtölj. 

Kök
Det snygga och tuffa köket blir bostadens nav där man gärna samlar vännerna för matlagning. Öppningen mot vardagsrummet är en trevlig detalj och blir samtidigt till en extra sittplats, det perfekta stället för helgfrukostarna.
Den mörka bänskivan bryter av snyggt mot de vita köksskåpen och den maskinella utrustningen i rostfritt utförande. Här finns kyl/frys, ugn, hällspis samt diskmaskin.

Vardagsrum 
Rymligt och ljust vardagsrum med plats för soffa, fåtölj, TV-möbel och ett matbord. Härifrån har du en trevlig vy mot köket. Från det stora fönsterpartiet har du utsikt över trädtoppar som under sommarhalvåret bjuder på full grönska. 

Sovrum 2 
I anslutning till vardagsrummet nås nästa underbara sovrum med snedtak och en heltäckningsmatta som ger en ombonad känsla. Ena väggen är målad i en snygg rödbrun nyans. Förutom en säng så finns det utrymme för t.ex en fåtölj.