BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Örbyslott

Tosterövägen 11, 2tr

  • 3 rum och kök
  • 69.5 kvm
  • Såld
  • 6005
  • 1321
  • 4507
Värdera din bostad

Beskrivning

Ypperligt och ostört läge i barnvänliga Örby slott – en av Stockholms äldsta villa städer ligger denna ljusa och perfekt planerade 3:a. Bostaden är optimalt disponerad med stora generösa sällskapsytor i delvis öppen planlösning och utgång till en rymlig och solig balkong med fri utsikt. Lägenheten har två rymliga sovrum, båda med plats för säng, arbetshörna eller extra garderober. Härtill finns smakfullt renoverade kök och badrum. Förvaringen är den bästa med både klädkammare och flera garderober. Bostaden har bevarad funkiskaraktär med tidstypiska detaljer som parkettgolv i ek, fönsterbänkar i natursten och klassiskt platsbyggda garderober med överskåp. Generösa fönsterytor i kombination med högt till tak och lättillgängliga rum skapar en ljus och luftig atmosfär. Ett boende och en boendemiljö att trivas i året runt!

Bostaden är verkligen i gott skick och genomgått omfattande renovering. På golvet ligger vackert ekparkettgolv och väggarna är målade i varma färger där allt är noggrant utvalt för att tillsammans bilda en genomtänkt helhet. 

Lugnt och fint område med mycket grönska precis utanför dörren. Vackra Örby Slottspark ligger endast ett stenkast bort. Mycket bra kommunikationer med bussar till flera knutpunkter sam promenad och cykelavstånd till Älvsjö station med pendeltåg. Belägen i stor gammal HSB-förening. Mycket välskött med låg belåning och där man äger marken.

Här trivs man och det är bara att flytta in!

Generellt om lägenheten

Hall – Inbjudande och praktisk
Välkomnande hall som öppnar upp lägenheten på ett mycket trevligt sätt. Här finns goda förvaringsytor via rymliga inbyggda garderob.

Vardagsrum – Ljust och fri utsikt
Vackert och stort vardagsrum som karaktäriseras av ett vackert fönsterparti som medför rikligt med ljusinsläpp och härlig fri utsikt, utan insyn. Rummet har mycket bra möblerbarhet och här finns gott om plats för såväl soffgrupp, matbord som övrigt passande möblemang. Ett rum gjort för umgänge med familj och vänner med social öppenhet till köket.

Solig balkong - Suddar ut gränsen mellan ute- och innemiljö
Här har man sin egen oas som suddar ut gränsen mellan ute och inne. På balkongen som har sol från morgon till mitt på dagen finns plats för en loungedel eller utemöbler som bord och stolar. Här får man ett perfekt läge att luta sig tillbaka och njuta av sommaren.

Kök – Stilrent och funktionellt
Stort och stilrent renoverat kök med fokus på funktion och umgänge. Köket har mycket god förvaring bakom vita köksluckor med praktiska arbetsytor med vitt kakel ovanför. Köksutrustningen består av kyl/frys, vinkyl, integrerad diskmaskin, induktionshäll, spisfläkt, samt inbyggd microvågs- och varmluftsugn. Köket har matplats för 6-8 personer med trevlig utsikt, utan insyn. 

Sovrum 1 – Stort med perfekt förvaring
Här finns ett stort fönsterparti som ger rikligt med ljus. Rummet är stort och möbleringsvänligt med plats för såväl dubbelsäng som arbetshörna. Här finns även goda förvaringsytor via en klädkammare som rymmer säsongens alla kläder.

Sovrum 2 – Rymligt och ljust
Rymmer även det dubbelsäng och arbetshörna. Det morgonsvala rummet har härligt ljusinsläpp.  

Badrum & WC  
Praktiskt i anslutning till hallen ligger ett trivsamt och stilfullt badrum med vita kaklade väggar och klinkergolv med golvvärme.  Badrumsutrustningen består av wc, tvättmaskin, kommod och snyggt inkaklat badkar. Trevligt ljusinsläpp via fönsterparti.

Förråd
Till lägenheten finns 3 förråd i källaren, ett vanligt förråd, ett linneförråd och ett matkällarförråd.