BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm - Högalid

Lorensbergsgatan 5B, 5tr

  • 1 rum och kök
  • 33 kvm
  • Såld
  • 7068
  • 280
  • 2379
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till Stockholms just nu kanske mest spektakulära enrummare! Med sjöutsikt och bästa läge på Södermalm finner ni lägenheten som har alla rätt. Kungsbalkong i västerläge, vackert bevarade och framtagna originaldetaljer så som plankgolv och tegelväggar. Den halvöppna planlösning gör att sociala tillställningar hålls på Lorensbergsgatan. Walk in closet, helkaklat badrum och ett industriellt kök som ger lägenheten karaktär. 

Från kungsbalkongen är utsikten milsvid. Inte minst blickar ni ut över natursköna Pålsundskanalen, Reimersholme och Långholmens grönska. Här utlovas magiska solnedgångar och sena sommarkvällar. Den här lägenheten vill du inte missa.

När ni kliver in i lägenheten slås ni direkt av en härlig känsla! Här erbjuds generösa ytor i såväl hall som kök och vardagsrum. I hallen finns plats för byrå samt avhängningsdel för ytterkläder. Längre in finns även en smickrande klädkammare för både ögat och den praktiska lösningen.

Köket är fullt utrustat och i mycket gott skick med ett charmigt serveringsskåp från nybyggnadsåret bevarat. Lägenheten är mycket ljus och luftig och har en trivsam öppning mellan kök och allrum vilket skapar en social planlösning och även en naturlig plats för middagsbord. Det framtagna teglet ger en industriell känsla som är ett genomgående tema för bostaden. Plats för 140-säng i allrummet, här sover du ostört.

Pärlan i lägenheten är ändå den storslagna balkongen i väst dit man leds ut genom vackra pardörrar som även dem bidrar till det rikliga ljusinsläppet. Slå dig ned och njut!

I badrummet ligger kakel och klinker med inredning av god kvalitet. Det är ett måste att uppleva denna oemotståndliga lägenhet på plats. Vi ses på visning!