BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Västberga/Telefonplan/ Midsommarkransen

Dansbanevägen 26, 2 tr

  • 3 rum och kök
  • 61 kvm
  • Såld
  • 6363
  • 1673
  • 3730
Värdera din bostad

Beskrivning

Välplanerad pärla på lugn gata med naturen som närmsta granne och perfekt läge med kort promenadavstånd till både Telefonplan såväl som Midsommarkransen.

Här bor ni lugnt och ostört i ett naturnära, insynsskyddat läge i en charmig lägenhet med fräscha ytskikt blandat med vackra originaldetaljer. Läget är fantastiskt!

Genomgående ljusa och luftiga ytor där hallen öppnar upp mot lägenhetens övriga rum. Här finns gott om avhängning i både orginalgarderober och på hatthylla. Vidare finner ni ett stort vardagsrum med många möbleringsmöjligheter och utgång till den härliga balkong i västerläge med rofylld utsikt mot skogsdunge. Snyggt kök med god förvaring i både över-och underskåp bakom gråa luckor och plats för mindre matbord. Lägenheten erbjuder två rymliga sovrum, båda med plats att inreda med säng och annan trivselmöblering utan att det känns trångt. Förvaring finns det gott om i originalgarderober. Till detta ett renoverat badrum där helkaklade väggar i vitt gör sig snyggt mot svart klinkergolv. Bekvämt med tvättmaskin. Nuvarande ägare disponerar över två förråd. 

Stabil brf som äger marken och har 7 stycken hyresrätter kvar (dold tillgång). Välkött fastighet där de stora renoveringarna som fasad, tak, balkonger och fönster är gjorda. 

Västberga är ett populärt område och ligger med en kort promenad från både Telefonplans och Midsommarkransens tunnelbana som tar dig in till City på cirka 10 minuter. Västbergas handelsplats med matbutik, systembolag, apotek mm. ligger 5 minuter bort och närområdet erbjuder även ett stort utbud av restauranger, caféer, matbutiker och service. För de som gillar att cykla finns fina cykelbanor och den bilburna tar sig lätt ut på E4:an.

Missa inte denna charmiga lägenhet -Boka in en tid för visning redan idag! Varmt välkommen!