BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Bromma - Ulvsunda

Tallbacksvägen 3, 3/3tr

  • 2 rum och kök
  • 37 kvm
  • Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

- Ingen insyn
- Lågt belånad BRF
- Härligt genomgående ljusinsläpp
- Källarförråd ingår
- Stor och stabil förening med många bekvämligheter

Välkomna på visning av Tallbacksvägen 3 Här erbjuds en perfekt planerad tvåa i naturnära område precis intill vatten och grönområden. Lägenheten har ett otroligt ljusinsläpp och med möjlighet till öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Bostaden blir enkel att möblera och har rymligt sovrum. Här är tvättmaskin installerat i badrum som är stambytt under 90-talet. Föreningen är lågt belånad och har genomgått flertalet av de stora renoveringarna under åren och har haft stabila avgifter. Perfekt boende för både singelhushållet och paret! Föreningen erbjuder även flertalet tvättstugor där ena finns i huset. Det finns även uthyrningslägenhet och festlokal att hyra för billig peng.

I Ulvsunda har du närhet till tvärbanan som enkelt tar dig till Alvik där man når tunnelbanan vidare in mot city på några minuter. I närområdet finns större handelsområden för shopping och matbutiker som nås via buss eller en kortare cykeltur.

HALL
Rymlig hall med parkettliknande golv och ljusa ytskikt

BADRUM
Fräscht badum från stambytet med duschhörna, vädringsfönster och plats för tvättmaskin

KÖK
Rymligt kök i charmig originalutformning med bla fint bevarat serveringsskåp. Rostfri bänkskiva, diskmaskin och naturlig plats för matdel. Fint fönster med milsvid utsikt över området. Samma golv som i hall och vita ytskikt.

VARDAGSRUM
Stort, härligt allrum med god om plats för allehanda möblemang. Samma golv sim i kök och hall samt ljusa ytskikt.

SOVRUM
Fullstort sovrum med plats för större säng. Ljusa ytskikt och samma golv som i övriga lägenheten.

Sammanfattningsvis ett bekvämt boende med områdets bästa läge och som med lite upppiffning av golv och ytskikt kommer bli en riktig pärla!


Varmt välkommen på visning!