BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm

Krukmakargatan 24, 3 tr

  • 2 rum och kök
  • 40 kvm
  • Såld
  • 11087
  • 138
  • 7142
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkomna till en perfekt planerad tvåa invid Mariatorget!

Här bor ni på våning tre med stora fönster som släpper in ett fint ljus till hela lägenheten. Bevarade originaldetaljer samsas med smakfulla och genomtänkta renoveringar av kök och badrum. Stor balkong mot föreningens lugna innergård blir ett extra rum under sommarhalvåret.

Lägenheten disponeras med ett luftigt vardagsrum med plats för stor soffgrupp, matbord och ytterligare möblemang. Välplanerat kök med ljusa skåpsluckor som rymmer mycket förvaring, samt en fullstor diskmaskin. Bänkskiva samt stänkskydd i klassisk marmor. Väldigt rymlig balkong som blir ett extra rum under sommarhalvåret, gott om plats för sittplatser och planteringar. Separat och väldisponerat sovrum, här står i dagsläget en 140-cm bred säng men större säng ryms. Helkaklat badrum med dusch samt golvvärme. Vid renoveringen byttes rörsystemet in mot stam enligt rekommendation från föreningen. Tre tidstypiska inbyggda garderober i hallen ger goda förvaringsmöjligheter för såväl en som två personer. Till lägenheten hör nyttjanderätt till ett källarförråd. Tack vare den smarta planlösningen, samt mycket förvaringsmöjligheter passar lägenheten utmärkt för såväl en som två personer.      

Förutom de vackra, gröna omgivningarna vid Tantolunden och Skinnarviksparken samt närheten till Södermalmspulsen så erbjuder denna lägenhet mycket mer. Här erbjuds ett fantastiskt ljusinsläpp och luftiga rum som tillsammans med den vackra innergården skapar känslan av en lugn oas mitt i staden.

- Föreningen har garage med 52 p-platser i källaren (f.n. kö)
- Optimalt planerad tvåa om 40 kvm
- Rymlig balkong mot föreningens lugna innergård
- Lugnt kvarter med närhet till Skinnarviksparken, Tantolunden, Bysistorget, Mariatorget och Hornstull.
- Sovrum med plats för en stor säng 
- Modernt kök med gedigen bänkskiva i marmor samt diskmaskin
- ca 2-3 minuter till T-bana

Lägenheten är enligt lägenhetsförteckningen 1 rok men disponeras idag som 2 rok.