BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hammarby Sjöstad

Pollargatan 15, pl2

  • 4 rum och kök
  • 110 kvm
  • Såld
  • 6221
  • 473
  • 5268
Värdera din bostad

Beskrivning

Ljus och välplanerad fyra med mysig balkong i sydväst med sol mitt på dagen och sen kvällssol samt sjöglimt. Välkomnande hall med bra förvaring i form av både hatthylla och skjutdörrsgarderober. Genomgående ekparkettgolv med vattenburen golvvärme i hela lägenheten.

Lägenheten bjuder på en trevlig öppen planlösning med stora fönsterpartier från två håll vilket medför ett mycket härligt ljusflöde. Köket går i stilrent vitt med bänkskiva i grå laminat. Fulltutrustat med integrerade vitvaror, som induktionshäll, mikro, varmluftsugn, fullhöjds kyl och frys.

En naturlig matplats invid kök och stort fönsterparti med plats för stort sällskap på 6-8 personer.

Vardagsrummet är luftigt och rymligt med plats för både stor soffgrupp, tv-möbler, bokhylla och mysig läshörna. Utgången till balkongen finner ni här, även denna är rymlig med plats för sittgrupp. Här kan man när arbetsdagen är slut ta en avec på balkongen och njuta av trevlig utsikt mot Hammarbykanal eller hela vägen bort mot Luma brygga.

Här bjuds även på tre bra sovrum, två badrum varav en med badkar och en med dusch. Lägenheten har verkligen allt man kan tänka sig behöva och dessutom på ett otroligt mysigt läge nära vattnet invid promenadkajen. Här går det båtar över till Södermalm regelbundet. Föreningen har en mycket trevlig innergård med lekplats för barn och ett kvarter bort ligger förskola och den fina och kända Anders Franzénparken. Nacka reservatet ligger ett stenkast bort och shoppingutbud finns både i Södermalm city men även Sickla köpkvarter.

Välkomna hem!