BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hemfosa

Hemfosavägen 107E

  • 5 rum och kök
  • 145 kvm
  • Såld
  • 2859
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till Hemfosavägen 107E! 

Här finner vi en underbar fastighet med alla rätt, enplanshus med takhöjd på upp till 4 meter, pool, spabad, separat dubbelgarage med plats för två bilar samt förvaring och vackert placerat med närhet till natur och friluftsliv.

Huset tillhandahåller kvalitéer såsom öppen social planlösning, god förvaring och utrymmen för hela familjen att samlas på. Bostaden erbjuder idag tre bra sovrum. Tilltaget vardagsrum med öppen planlösning mot kök, detta ger en extra mysfaktor under vintern tack vare täljstenskaminen som vackert pryder vardagsrummet. Ett fantastiskt kök med det lilla extra såsom djupare bänkskivor i sten, exklusiva vitvaror och bra utrustning att utveckla sina kulinariska färdigheter. Två helkaklade badrum varav ett med bastu, tvättstuga och härliga sociala utrymmen för hela familjen att samlas på både inomhus och utomhus. Den underbara trädgården ger utrymme för flera sittgrupperingar och bjuder in till social samvaro för både dom stora och små sällskapen.

Utomhus finner vi en stor insynsskyddad tomt längst in med skogen som granne med gott om plats för barnen att leka på. En stor pool med exklusivt dragbart skydd, ett fristående isolerat garage med plats för två bilar samt en friggebod med extra förvaringsmöjligheter.

Så missa inte chansen att uppleva detta hus på plats, varmt välkommen med ditt intresse!

- Enplansvilla
- Pool
- Dubbelgarage
- Bra planerad tomt
- Endast 1,3 km från pendeltåg
- Nära natur