BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hökarängen

Russinvägen 7

  • 2.5 rum och kök
  • 35 kvm
  • Såld
  • 12286
  • 34
  • 10954
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till en nyproducerad lägenhet med ett kanonläge centralt belägen i Hökarängen. Lägenheten ligger på gaveln och är genomgående ljus med härlig takhöjd närmare 4 meter! Öppet mellan kök och allrum med rymligt loft. Snygga detaljer såsom grönt kök, smidesräcke upp till loftet och stora fönsterpartier. Mysigt sovrum med gott om förvaring. Helkaklat badrum med fönster. Föreningen accepterar juridisk person med fri uthyrning!

Hall
Välkomnande hall med gott om plats för jackor och skor. Vitpigmenterad ekparkett och vitmålade väggar. Digital säkerhetsdörr.

Kök och allrum
Snyggt grönt kök med bra skåpförvaring och bänkytor i stenmönstrad laminat som uppmuntrar till matlagning. Integrerade vitvaror från Electrolux såsom kyl/frys, diskmaskin, induktionshäll, kombinerad ugn/micro och fläkt. Öppen planlösning mot allrum med plats för matbord invid fönster som släpper in bra med ljus. Vitpigmenterad ekparkett och vitmålade väggar. 

Loft
Från allrummet når du loftet på ca 9 kvm via en bra trappa och ett snyggt smidesräcke. Här finns plats för dubbelsäng  alternativt vardagsrums möblemang. Vitpigmenterad ekparkett och vitmålade väggar. Takhöjd 1,65 meter.

Balkong
Fin balkong om ca 5 kvm i skyddat läge på gaveln av huset. 

Sovrum
Mysigt sovrum med enorm takhöjd och stora fönsterpartier som skänker rikligt med ljus in i rummet. Stor och rymlig garderobsvägg med skjutdörrar. Vitpigmenterad ekparkett och vitmålade väggar.

Badrum
Rymligt helkaklat badrum med duschhörna, kombimaskin (tvätt & torktumlare), handfat med kommod, handdukstork samt WC. Fönster.

Förråd
Ett källarförråd ingår i överlåtelsen.

Övrigt
Bostaden är registrerad som 1 rum och kök i lägenhetsförteckningen. 
Lägenhetsarea enligt lägenhetsförteckning: ca 35 kvm. 
Uppskattad golvyta loft: ca 9 kvm.