BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Enskede - Svedmyra

Tussmötevägen 120C

  • 6 rum och kök
  • 110.5 kvm
  • Såld
  • 7552
  • 88
  • 5150
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna unika 6:a med tre meter i takhöjd och solig uteplats om cirka 26 kvm.

Direkt när man ser huset blir man imponerad av den vackert dekorerade innergården, med en härlig gräsmatta, myllrande växter, sittplatser och en sandlåda för de mindre. Väl inne i lägenheten slås man av den unika takhöjden, de stora fönstren med det magiska ljusinsläppet och de stora öppna ytorna i lägenheten. Under året har lägenheten låtit sig målas om i alla rum samt byggas om till 6:a för ytterligare plats.
Sällskapsytan som ligger i mitten av lägenheten och den soldränkt uteplats om cirka 26 kvm gör att vardagen känns som en fest, aldrig trångt, här finns plats för alla. Från vardagsrummet når du de tre mindre sovrummen som ligger utspridda så alla får sin privata del, medan det största sovrummet ligger i anslutning till hallen. Är man många i familjen kommer man uppskatta lägenhetens båda duschrum/toaletter, särskilt stressiga mornar när det alltid finns många tider att passa.
Uteplatsen är verkligen unik -  cirka 26 kvm i soligt västerläge, omgiven av en grönskande häck som ger en privat solig yta där man kan äta sina måltider, sola och låta de minsta barnen leka, till och med ha en liten pool om så önskas.

En minut från bostaden börjar Hemskogen, ett grönområde som går mellan Stureby och Enskedefältet. Inom gångavstånd finns både Vårflodsparken och Vivstavarvsparken som har omtyckta lekplatser och plaskdamm på sommaren. Vid Svedmyra finns ytterligare ett par lekplatser och dessutom ett utegym. På gångavstånd finns flera skolor, Tallkrogens skola, Enskede skola och Enskedefältets skola. Inom ett par minuters promenad finns ICA BEA med generösa öppettider och ett fantastiskt utbud samt tunnelbana och bussar som tar dig snabbt till city och stora delar av söderort.

Oavsett i vilken fas du är i livet har Enskede mycket att erbjuda - allt från lekplatser till restauranger av god kvalitét!