BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Henriksdalsringen

Henriksdalsringen 75, 4tr

  • 3 rum och kök
  • 81 kvm
  • Såld
  • 7909
  • 1212
  • 4666
Värdera din bostad

Beskrivning

Mycket ljus och härlig 3a med stora, öppna rum - Genomgångslägenhet med helt insynsskyddat läge högt upp i huset - Centralt med täta kommunikationer till City - Nära till vatten och natur samt fantastisk utsikt mot bl.a. skogsområden, grönska Hammarbybacken och Globen - Bra förvaring och stor klädkammare - Stort badrum och en gäst WC - Vindsförråd i samma hus - Bilfri och barnvänlig innergård med bl.a åtta lekplatser, fotbollsplan, basketplan och utegym - I närområdet finns ett flertal restauranger samt matbutik, kemtvätt, förskola och skola. 

Varmt välkommen upp till denna fina och välplanerade genomgångstrea om 81kvm med fantastiskt utsikt mot bl.a Sickla, Hammarbybacken och Globen! Bostaden ligger i ett perfekt läge med direkt närhet till vatten och natur samt kommunikationer som tar dig lätt och snabbt till City med antingen buss eller båt på ca 15 minuter. Solen strömmar genom lägenheten och lyser upp från tidig dag till kväll året om. Lägenheten är även utrustad med säkerhetsdörr och larm via Verisure. Detta är en bostad ni inte får missa!

När du kommer in välkomnas du av den mycket trevliga hallen som erbjuder god förvaring i form av garderober och en stor klädkammare.

Vidare in i bostaden når du köket som är fräscht renoverat och mycket välplanerat. Här erbjuds gott om arbetsytor och förvaringsutrymmen. Den maskinella utrustningen består av kyl & frys (Miele 2019), induktionshäll, inbyggd ugn och mikro samt diskmaskin (Miele 2019). Matplats för 4-6 personer intill fönstret. Bostaden har även två rymliga sovrum som enkelt får plats med större dubbelsäng och garderober.  

Från hallen har du det öppna och ljusa vardagsrummet som är den perfekta samlingsplatsen för vänner och familj. Här strålar solen in året om. Vardagsrummet är rymligt och tar med enkelt emot stor soffgrupp, tv möbel samt läshörna eller ytterligare förvaring för den som önskar. Från vardagsrummet har du access till den härliga balkongen som ligger i soligt söderläge. Fantastiskt utsikt mot flera kända landmärken! Balkongen rymmer sittgrupp och en och annan odlingslåda för den med gröna fingrar.

Bostaden har ett stort badrum utrustat med kombinerad tvättmaskin och torktumlare (Miele 2019) under arbetsbänk samt extra stor dusch. Intill har du även en fräsch gäst WC.

Högt upp, fin utsikt, renoverat kök och fönster i två vädersträck. Vad mer kan man önska?

Välkommen på visning!