BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hägerstensåsen/Telefonplan

Sparbanksvägen 66, vån 2

  • 3 rum och kök
  • 56 kvm
  • Såld
  • 2233
Värdera din bostad

Beskrivning

DRÖMTREA MED STOR BALKONG!

- Härligt ljusflöde från fönster i två väderstreck
- Mysig balkong med förmiddagssol
- Stilrent och välutrustat kök med bevarade originalluckor
- Väl tilltaget vardagsrum med vackert plankgolv
- Två sovrum i bra storlek
- Helkaklat badrum med badkar
- Mycket bra förvaringsmöjligheter
- Förening med mysig, grönskande innergård med grillplats
- Förening med stora renoveringar bakom sig
- Nära till mataffärer, restauranger och skolor 
- Endast några minuters promenad till T-bana (röda linjen, station Hägerstensåsen)
- Promenadavstånd till Telefonplan, fina naturstråk och Mälaren

Varmt välkomna till denna vackra trea i populära Hägerstensåsen. Bostaden erbjuder ett härligt ljusinsläpp från fönster i två väderstreck och generös takhöjd om ca 2,7m. Vidare erbjuds en mysig balkong med förmiddagssol. Lägenheten har flertalet vackra originaldetaljer bevarade såsom charmiga köksluckor, fina plankgolv samt fönsterbrädor i sten. Ytorna i lägenheten är mycket väldisponerade med härlig. Det stilrena och välutrustade köket har gott om förvaringsmöjligheter och bra arbetsytor. Maskinell utrustning i form av diskmaskin, gasspis, ugn, fläkt och kombinerad kyl/frys. I bostaden finns två rymliga sovrum med gott om plats för förvaring, från det stora sovrummet nås även bostadens mysiga balkong. Vidare finns en rymlig hall med bra förvaringsmöjligheter genom rymlig klädkammare och platsbyggd garderob samt ett helkaklat badrum med badkar från stambytet 2006. I källarplan finns ett rymligt förråd om ca 3 kvm.

Stabil förening med flertalet stora renoveringar bakom sig. Föreningen har en tvättstuga (belägen i samma port), cykelrum, mysig lummig innergård som är väldigt uppskattad av de boende i föreningen. På gården finns härliga gröna ytor, fina planteringar, träd, utemöbler och grillplats. Föreningen har fyra lokaler de hyr ut vilket ger en bra inkomst till föreningen. De har även 14 parkeringsplatser varav 3 platser hyrs ut till carpool företag vilket gör det enkelt och smidigt för de boende i föreningen att hyra bil när behov uppstår.

Trivsamt och centralt läge vid Hägerstensåsens centrum med ICA, buss samt flera restauranger och övrig service i direkt närhet. Endast några minuters promenad till T-bana (Hägerstensåsen) samt kort promenad till Telefonplan med flertalet busslinjer, restauranger, gym mm. I området finns flera förskolor, skolor och lekparker samt en fin Amfiteater. Gångavstånd till Mälaren med vackra promenadstråk och badmöjligheter.