BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hagsätra

Vedevågslingan 25

  • 1.5 rum och kök
  • 43.8 kvm
  • Såld
  • 3813
  • 578
  • 1998
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna optimalt planerade lägenhet belägen på Vedevågslingan med Hagsätra centrum runt knuten, t-bana, bussar och service bara några minuter bort, och flertalet parkområden. Med ett attraktivt läge i Hagsätra, 17 minuter till Södermalm, får man en mycket fin lägenhet med möjlighet till olika möbleringsalternativ och som kan ge funktionen av en ”minitvåa”. 

Lägenheten är modern, tyst och mycket väldisponerad för att vara en 1,5a. Verkligen generös med bra ytor, och en stor balkong på 9 kvm mot gården att njuta på i sydvästläge med fantastisk eftermiddags- och kvällssol! Ett boende att trivas i året runt!

- generös 1,5a på 44 kvm
- stor balkong på 9 kvm
- hiss
- utmärkt skick
- tvättstuga finns i grannhuset
- varmgarage med kameraövervakning finns i föreningen
- t-bana & bussar 3 minuter bort

Rum – Underbar atmosfär
Underbart rum med en härlig atmosfär som karaktäriseras av stora fönster och med fint ljusinsläpp och utsikt mot gården. Rummet kan möbleras på olika sätt för att verkligen optimera just dina önskemål. Suverän sovalkov var sängen smidigt placeras och där finns också bra förvaring i garderober. I rummet finns plats för både soffgrupp och övrigt passande möblemang.

Kök – Hemtrevligt och charmigt
Optimalt planerat kök med matplats för många personer och gott om förvarings- och avställningsytor. Köket är skapat med fokus på funktionalitet så att mästerkockens färdigheter kan komma fram. Köksutrustningen består av ny spishäll med varmluftsugn, spisfläkt, diskmaskin, kyl/frys.

Badrum – Rymligt och fräscht
Väldisponerat badrum med helkaklade väggar och klinkergolv. Badrumsutrustningen består av dusch, toalett, tvättställ samt snygga vägghängda skåp. Tvättmaskin vilken lämnas. Stor tvättstuga finns även i grannfastigheten.

Entré – Välkomnande och funktionellt
Välkomnande hall som öppnar upp lägenheten på ett trevligt sätt och här möts man direkt av dess charm och vackra ekparkettgolv. Suverän klädkammare.