BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Bandhagen

Trollesundsvägen 52, vån 9

  • 3 rum och kök
  • 91.5 kvm
  • Såld
  • 8811
  • 589
  • 4255
Värdera din bostad

Beskrivning

För dig som har fyllt 55 år! Välkommen till en rymlig 3:a med härlig planlösning med fönster åt tre håll och underbar utsikt. Inglasad balkong i fritt läge. Trivsamt kök och stort renoverat badrum. Hiss. Nära centrum med t-bana, butik, apotek och café.

Hall
Välkomnande hall med gott om förvaring i en garderob och på en hatthylla. En rymlig klädkammare. Laminatgolv och vitmålade väggar.

Vardagsrum
Härligt rum med fönster åt tre håll. Här finns plats för soffgrupp, matsalsmöbel, tv-möbel och läshörna. Ekparkett på golvet och tapetserade väggar. Fina fönsterbänkar i marmor.

Kök
Trivsamt kök med plats för stort matbord och med fönster åt två håll. Gott om arbetsytor och förvaring i lådor och skåp. Utrustat med spishäll, ugn, fläkt, kyl, frys, diskmaskin och diskbänk i rostfritt. Laminatgolv och vitmålade väggar. Fina fönsterbänkar i marmor.

Balkong
Inglasad balkong i högt läge. Här finns plats för möbler och planteringar.

Sovrum 1
Rofyllt rum med fönster åt två håll. Plats för dubbelsäng, sängbord och byrå. Laminatgolv och vit och rödmålade väggar. Fina fönsterbänkar i marmor.

Sovrum 2
Det största sovrummet med hel garderobsvägg och plats för dubbelsäng, sängbord och byrå. Laminatgolv och gråmålade väggar.

Badrum
Renoverat badrum med vita kaklade väggar och mörk klinker på golvet. Utrustat med WC, dusch, tvättställ med kommod och badrumsskåp. 

Förråd
Ett källarförråd ingår i överlåtelsen.