BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hammarby Sjöstad

Redargatan 6

  • 2 rum och kök
  • 66 kvm
  • Såld
  • 5713
  • 1550
  • 5581
Värdera din bostad

Beskrivning

På eftertraktat toppläge i den nu mest expansiva och södernära delen av Hammarby Sjöstad ligger denna rymliga 2:a som med lätthet går att bygga om till en perfekt 3:a med öppen planlösning. Här får du en bostad med fokus på umgänge, samtidigt som du får ett rymligt sovrum och gott om förvaringsmöjligheter. Den luftiga och genomgående planlösningen i kombination med ett stort ljusinsläpp från fönsterpartier från golv till tak skapar en härlig rymd i bostaden och inbjuder till sociala tillställningar. Under sommarhalvåret förlängs umgängesytan än längre med den härliga balkongen i söderläge med plats för sittgrupper, planteringar samt grillmöjlighet.

Här bor du på ett lugnt och centralt läge med all tänkbar service utanför dörren såsom en välsorterad ICA Supermarket, apotek, gym, caféer, restauranger, frisör, sporthall samt flertalet av verksamheter. Närhet även till ett gediget serviceutbud i Sickla Köpkvarter, Globen shopping samt galleria Ringen vid Skanstull. För den friluftsintresserade har du vid vackra Årstaviken en perfekt löprunda från bostaden samt hela Nackareservatet och Sickla sjö med dess rekreationsområden.

Förutom att tvärbana och buss går precis utanför dörren, går också gratisfärjan till Södermalm inom några minuters promenadavstånd. För en mindre kostnad går det även att åka färja till Djurgården och Stockholm city. Även om Sjöstaden har ett brett utbud så bor du bara några minuter från Södermalm om du vill ha lite mer citypuls.

Brf Sjöstadsesplanaden 1 är en välskött förening med mycket god ekonomi och hyresintäkter
från tre affärslokaler.
Solceller finns installerat på taket och laddplatser finns i garaget.
Välkomna hem!