BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm

Fatburs Kvarngata 7, 5 tr

  • 3 rum och kök
  • 79.5 kvm
  • Såld
  • 12129
  • 446
  • 12911
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkomna till en fantastisk lägenhet med fri utsikt, balkong och grönskande träd som närmsta granne! Här bor ni i en smakfullt renoverad lägenhet med en fantastisk planlösning.

Väl inne i lägenheten möts ni av en rymlig hall med goda avhängningsmöjligheter och gott om plats för barnvagn om så önskas. På golvet finner ni praktisk klinker. Vidare in i lägenheten möts ni av ett stort och öppet vardagsrum med vackra hörnfönster som blickar ut mot grönskande trädtoppar och fri utsikt. Här finns gott om plats för större soffgrupp, stort middagsbord och mycket mer. Från vardagsrummet nås det som idag används som barnrum med gott om förvaring i form av garderobsvägg. Köket är smakfullt renoverat med vackra släta luckor och fina beslag. Gott om arbetsyta på vacker bänkskiva i sten. Invid fönstret finns även plats för matbord. Köket har all maskinell utrustning så som kyl/frys, diskmaskin, ugn, micro, fläkt och diskho. Från detta rum når ni en fantastisk balkong som enkelt går att möblera med balkongmöbler och odlingar. Under vår- och sommarhalvåret lyser solen från eftermiddag till kväll och utsikten fylls med grönskande träd. Här kan ni avnjuta en middag i kvällssolen under sommarhalvåret. Från köket nås det större sovrummet med vackra hörnfönster och generöst med garderober. Gott om plats för dubbelsäng, sängbord och övrigt möblemang. Badrummet är helt klart en klass för sig där varje detalj är välgenomtänkt. Ni möts av en platsbyggd förvaring bakom vackra träluckor. Här finns kombinerad tvättmaskin och torktumlare, dusch, handdukstork, wc, kommod och golvvärme. 

Detta är sammantaget en fantastisk lägenhet med optimal planlösning och otroligt ljusinsläpp tack vare det höga läget och stora fönsterpartierna. Nära kommunikationer såsom pendeltågsstation Stockholm Södra, 4:ans buss och tunnelbanestationer Mariatorget och Medborgarplatsen. Grönskande innergård med sandlåda. 

Missa inte att anmäla er till visning!