BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm - Eriksdal

Eriksdalsgatan 54, 1 tr

  • 3 rum och kök
  • 73.5 kvm
  • Såld
  • 7740
  • 79
  • 4853
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna välplanerade lägenhet med stor härlig balkong i soligt läge.  Lägenheten har en modern layout med god balans mellan de sociala ytorna och de mer privata sovrummen. Generösa fönsterytor i kombination med en genomgående planlösning och lättillgängliga rum skapar en ljus, luftig och mycket trivsam atmosfär. Underbar boendemiljö i ett av Södermalms mest attraktiva områden, mitt emellan grönskande Eriksdal och stadspulsen vid Skanstull.

Generellt om lägenheten 

Vardagsrum 
Vackert vardagsrum med hemtrevlig atmosfär som karaktäriseras av kontakten med köket och accessen till lägenhetens balkong. Rummet har mycket bra möblerbarhet och här finns gott om plats för såväl soffgrupp som övrigt passande möblemang. Ett rum gjort för umgänge med familj och vänner. Väggarna är målade i en ljus nyans och på golvet ligger parkett.

Balkong i syd
Här har man sin egen oas som suddar ut gränsen mellan ute- och innemiljö. På balkongen finns gott om plats för bord och stolar. Här finns också möjligheten att plantera favoritkryddorna eller varför inte tomater till sommarens sallad. Börja morgonen i lugn och ro med frukostkoppen alldeles för dig själv eller bjud in till mysigt häng på kvällen i goda vänners lag. Balkongen vetter mot syd och här har man sol hela dagen - Ett perfekt läge att luta sig tillbaka och njuta av solen och sommaren. Balkongen ligger ut mot Eriksdalslunden och härifrån har man fin utsikt ner mot Eriksdalsbadet och Årstavikens vatten.

Kök 
Hemtrevligt kök med fokus på funktion och umgänge där man genom en delvis öppen planlösning mot vardagsrummet och den rymliga matplatsen skapat en skön harmoni med stora sociala ytor. Köksutrustningen består av kyl/frys, diskmaskin, spishäll, kolfilterfläkt samt inbyggd ugn och micro. Vitt kakel, köksskåp av ek samt klinkergolv.

Sovrum
Lägenhetens ena sovrum är lätt att möblera med både dubbelsäng och annan inredning. Längs ena väggen sitter en garderobsvägg som rymmer allt och lite till. Ena väggen är tapetserad, vilken ger en fin kontrast mot de i övrigt vitmålade väggarna. På golvet ligger parkett.

Sovrum
I det andra rymliga sovrummet får man plats med säng och ytterligare möbler efter behov. Parkettgolv och vitmålade väggar med lekfullt inslag av grönt.

Badrum
Mycket fint badrum med vita helkaklade väggar. Golvet är belagt med grått klinkers. Badrumsutrustningen består av vägghängd toalett, dusch, duschväggar i glas, handdukstork, tvättställ med tillhörande kommod, badrumsskåp samt tvättmaskin.

Hall
Välkomnande möblerbar hall som öppnar upp lägenheten på ett mycket trevligt sätt. För ytterkläder finns en hatthylla. Väggarna är vitmålade med en fondvägg från Josef Frank/Svenskt Tenn. På golvet ligger ekparkett. Lägenheten är utrustad med säkerhetsdörr.