BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Johanneshov - Globen

Konstgjutarvägen 14, 3tr

  • 2 rum och kök
  • 50 kvm
  • Såld
  • 9566
  • 1105
  • 3919
Värdera din bostad

Beskrivning

Högst upp i huset finner ni denna otroligt ljusa och välplanerade tvåa med en balkong i söderläge med fri utsikt mot Globen.

Hallen är alldeles lagom stor med plats för avhängning via hatthylla och garderober. Redan från hallen möts man av en öppen och luftig känsla som är genomgående i hela lägenheten. På golvet ligger mörkbetsat ekparkett och väggarna är vitmålade.

Köket är uppdaterat på senare år med stilrena vita luckor ohc integrerade vitvaror. Köket är socialt planerad med social och öppen planlösning. Alla bekvämligheter som diskmaskin och mikro finns. Med en generös takhöjd om ca 2,7m och fönster från två håll är det ett otroligt fint ljusflöde i hela lägenheten. Vardagsrummet är rymligt med både plats för stor soffgrupp, matgrupp och tv-möbler samt bokhylla. Utgång till balkongen som ligger högst upp med fri utsikt över Globen nås även härifrån.

Sovrummet är rymligt med platsbyggd förvaring med plats för dubbelsäng. Det finns även plats för skrivbord eller byrå om man skulle önska.

Lägenheten har en genomtänkt planlösning med välutnyttjade kvadratmetrar. Lägg därtill ett stambytt badrum med dusch.

Sammanfattningsvis en mycket trevlig tvåa på populära Konstgjutarvägen, endast en minut från kommunikationer som tunnelbanan och tvärbanan. Ett par minuter därifrån till fots ligger Gullmarsplan där trafikerar tunnelbanans samtliga gröna linjer, flertalet bussar och tvärbanan. Med cykel tar det mindre än 10min att ta sig till Söders citypuls.

Har du bil är läget perfekt, med Södra länken och Årstabron alldeles inpå tar du dig snabbt och smidigt vart du än vill i Stockholm.

Varmt välkommen på visning.