BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Kungsholmen - Fredhäll

Stagneliusvägen 23

  • 2
  • 35 kvm
  • Såld
  • 3735
  • 902
  • 3893
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna drömlägenhet och optimalt planerade 2:a med balkong i soligt läge högt upp i huset på plan 4 samt med en härlig utsikt över grönskan utanför. Lägenheten är ljus och luftig och har stora fönsterpartier samt karaktäriseras av 30-tals detaljer som generös takhöjd, vackra fönster och fina trägolv. Belägen i attraktiva Fredhäll med närhet till klippbad, kommunikationer och parker!

Lägenheten har en optimal planlösning med ljusa golv och ljusa stilrena väggar. Stort och härligt vardagsrum i öppen planlösning med kök. Gott om plats för matbord och stor soffgrupp samt övrigt möblemang. Stilrent och smakfullt kök med tidlösa materialval. Här finns gott om förvaringsluckor och goda arbetsytor. Fullt utrustat kök med kyl, frys, spishäll, fläkt, micro och diskmaskin.

Här bor ni med underbar grönska precis utanför fönstret och badklippor samt grönområden precis intill. Välbesökta solstugan samt bra kommunikationer med tunnelbana samt flertalet bussar finns en kort promenad bort. I området finner ni systembolag, apotek och banker samt flertalet trevliga fik och matställen. För er som föredrar Fridhemsplans puls med shopping och all tänkbar service kommer ni snabbt dit med buss, tunnelbana eller med en kort promenad. Mycket populär förening med takterrass, festlokal, bastu och gästlägenhet.

- Balkong med fri utsikt
- Optimal planlösning
- 30-tals detaljer
- Sovrum med plats för stor säng
- Bredband ingår i avgiften
- Solig, gemensam takterrass med panoramavy över Mälarens vatten
- Stabil förening med de stora renoveringarna gjorda
- Gemensamma takterrasser i föreningen
- Bästa adress på Kungsholmens mest naturnära stadsdel
- Fredhälls badklippor precis runt hörnet
- Vackra promenadstråk längst Norr Mälarstrand
- Tennisbana i Fredhällsparken
- T-bana Thorildsplan
- Flertalet busslinjer i närheten

En fantastisk pärla som måste ses! Välkommen på visning!