BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm

Marmorgatan 4, 2 tr

  • 2.5 rum och kök
  • 68.5 kvm
  • Såld
  • 6476
  • 1586
  • 3360
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkomna till en välplanerad 2,5:a som idag disponeras som en 3:a. Här bor du i en lägenhet med social planlösning med stor balkong omringad grönskande träd! Detta är ett lugnt och trivsamt område med närhet till allt södermalm kan erbjuda en kort promenad bort.

Väl inne i lägenheten möts ni av en rymlig hall med goda avhägningsmöjligheter. Här finns gott om plats för garderob om så önskas. Köket som är i anslutning till vardagsrummet är stort och rymligt här får ni plats med stort middagsbord som ramas in av stora fönsterpartier. Gott om arbetsyta och förvaring bakom vita köksluckor. Här finns alla maskinellutrustning så som diskmaskin, fläkt, spis, ugn och kyl/frys. Från köket nås ett socialt vardagsrum där ni enkelt kan möblera med soffgrupper samt övrigt möblemang. Från detta rum nås den härliga balkongen som idag används som ett extra rum. Njut av en kopp kaffe på morgonen medan barnen leker bredvid eller varför inte börja odla dina egna grönsaker? Här finns gott om plats för det! Vill du inte odla på balkongen kan du gå med i föreningens trädgårdsgrupp.

Tack vare den fina planlösningen har nuvarande ägare byggt till ett extra sovrum. Master bedroom är väl tilltaget och har plats för dubbelsäng, garderober samt övrigt möblemang. Vägg i vägg med detta rum finner ni barnrummet som även det är väl tilltaget. Här finns öppningsbara fönster mot vardagsrummet. Badrummet är helkaklat och utrustat med badkar, wc, handfat, förvaring samt tvättmaskin och torktumlare. 

Detta är sammantaget en fantastisk lägenhet med en mysig och avskild innergård där föreningens trädgårdsgrupp odlar allt från vackra blommor till jordgubbar, björnbär, potatis, grönsaker, lök och mycket mer som alla medlemmar får plocka av! Gården har också en lekplats där barnen kan leka fritt med sina vänner.

Missa inte att anmäla dig till visning!