BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Årsta

Sköntorpsvägen 128, 2 tr

  • 3.5 rum och kök
  • 67.5 kvm
  • Såld
  • 5862
  • 181
  • 6085
Värdera din bostad

Beskrivning

Allmänt om bostaden - En bostad för dig som ställer höga krav på ditt boende
Här erbjuds en klockren Årstapärla i mycket gott skick. Belägen i populär och gedigen bostadsrättsförening med låg belåning. Här bor du med naturen i Årstaskogen som närmsta granne och endast ett stenkast från mycket bra kommunikationer, Årstaviken och Årsta torg.

Rumsbeskrivning
Välkomnande och ljus hall med avhängningsmöjligheter i direkt anslutning till entrén. Här erbjuds ljusa väggar och exklusivt stengolv (Brännlyckans marmor). Säkerhetsdörr är installerad. Renoverat kök i tidtypisk stil med gott om plats för arbetsytor och praktiska förvaringsmöjligheter. Matplats för sällskap om ca 4-6 personer. Maskinellt utrustat med kombinerad kyl och frys, integrerad diskmaskin, induktionshäll med tillhörande ugn och fläkt. Lättmöblerat vardagsrum med gott om plats för soffgrupp och övrig möblering så som fåtölj eller tv-möbel. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som bidrar till social samvaro. Vacker och tidtypisk fiskbensparkett i ek som naturligt binder ihop kök och vardagsrum. Utgång till rymlig och inglasad balkong i västligt läge med lummig utsikt. Topprenoverat, stambytt och helkaklat badrum med klinkergolv som är utrustat med golvvärme, vägghängd wc, dusch, handdukstork, tvättmaskin, torktumlare och förvaring. Ljusinsläpp från badrumsfönster. Utöver detta finns dessutom en separat helkaklad wc med klinkergolv. Utrustad med wc och handfat. I bostaden finns tre insynsskyddade och rymliga sovrum.

- Insynsskyddat läge
- Vackra och gedigna materialval
- Två renoverade badrum
- Renoverat kök i tidtypisk stil
- Inglasad balkong i väst
- Bra förvaring
- Två förråd
- Välskött förening
- Två hissar
- Nära naturen
- Klockrena kommunikationer
- Närhet till Årstaviken och Årsta torg

Allmänt om föreningen
Bostadsrättsföreningen Sköntorp 2 förvärvade fastigheten år 2002 som innehas med tomträtt. Fastigheten består 3 st flerbostadshus där föreningen upplåter 128 lägenheter med bostadsrätt, 10 lägenheter med hyresrätt samt 7 lokaler med hyresrätt och 13 förråd med hyresrätt. En solid och stabil förening med ordning och reda på finanserna.