BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm

Hallandsgatan 48, 2 tr

  • 2 rum och kök
  • 46 kvm
  • Såld
  • 2800
  • 135
  • 5950
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till en välplanerad tvårummare med utan insyn och fri utsikt över Rosenlundsparken. Ni finner denna lägenhet på Hallandsgatan i hjärtat av Södermalm omgiven av lummig parkgrönska och närhet till vatten! Välplanerad lägenhet med goda förvaringsmöjligheter. Lägenheten är mycket trivsam med smakfullt bevarad charm från 20-talet. Generös takhöjd samt vackra fönsterpartier som släpper in ett fint ljus.

Vardagsrummet är ljust och luftigt tack vare det vackra spröjsade fönstret och den smarta planlösningen. Vardagsrummet ger plats för både middagsbord, soffgrupp och övrigt möblemang. Från detta rum nås en rymlig klädkammare. Köket är tidlöst och har allt man kan önska utrustat med spis, kyl & frys, micro, ugn, diskamaskin och fläkt. Gott om arbetsyta i bänkskiva i sten. Stort sovrum med plats för dubbelsäng samt övrigt möblemang. Ni finner även ett vacker fönster i sovrummet som vetter mot Rosenlundsparken. Välkomnande hall med goda förvaringsmöjligheter. Vidare in finner ni ett helkaklat badrum med dusch, wc, handfat och spegelskåp med förvaring. Förberedd elinstallation för tvättmaskin finnes i badrummet. 

Föreningen har en fantastisk innergård som är belägen i sydläge och har sol nästintill hela dagen. Innergården är även utrustad med grillplats och nyttjande av föreningens kolgrill. 

Stabil och välskött förening med många stora renoveringar gjorda och god ekonomi.

Varmt välkomna på visning!

Lägenheten är registrerad som 1 rok enligt lägenhetsförteckningen men är idag omgjord till 2 rok och disponeras som 2 rok.