BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hammarby Sjöstad

Midskeppsgatan 10

  • 3 rum och kök
  • 85 kvm
  • Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna stora och ljusa 3:a med stor inglasad terass i söderläge!

När man kommer in i bostaden välkomnas man av den trevliga hallen med klinkergolv och som erbjuder goda avhängningsmöjligheter i stor klädkammare intill. Vidare in i bostaden öppnar vardagsrummet upp sig som erbjuder generösa ytor och ljusinsläpp. Här ryms enkelt större soffgrupper och annat möblemang. Här ifrån nås även den väl tilltagna terassen med trätrall och magiskt söderläge där man njuter av solen förmiddag till sen eftermiddag. Här ryms loungemöbler, solbäddar och grill för trevliga sommarkvällar. Men för den frusna finns även värmelampor som förlänger säsongen. 

Intill ligger det renoverade köket som har luckor i vitt, stänkskydd i vitt kakel. Bänkskiva i fin svart granit med stort trevligt fönster ovan bänk. Här finns vitvaror som diskmaskin, fläkt, hel kyl &  frys med vatten och ismaskin. Inbyggd mikro och ugn i högskåp samt stor lyxig vinkyl. I köket finns även en stor fin köksö med fin stenskiva i marmor, mycket god förvaring och trevlig bardel. Mellan kök och vardagsrum finns plats för stort matbord om 6-8 personer för stora trevliga middagar.

Master bedroom är stort och rymmer stor säng och förvaring längs hel vägg. Även från detta rum tar man sig ut på den väl tilltagna terassen. Bostadens andra sovrum rymmer säng, förvaring, skrivbord och plats för lek. Badrummet är stort och helkaklat i vitt med klinker i grått. Här finns toalett, handfat med kommod i vitt, spegelskåp och badkar. Kombinerad tvätt och torkmaskin finns bakom snygg avskild vägg klädd i vit mosaik. Lägenheten har genomgående parkettgolv och målade väggar i vitt.

Föreningen har bra ekonomi med en kvm/belåning om 6173 kr och till lägenheten hör ett externt källarförråd plus ett stort kallförråd på lägenhetens terass.

Lägenheten ligger i fina Hammarby Sjöstad och här bor du med närhet till restauranger och butiker, bland annat två matbutiker och Systembolag. Till Hammarbybacken och utegym går du på ungefär samma tid och Sickla köpkvarter samt Nackareservatet på några ytterligare minuter. Vintertid är pulkabackarna många, liksom möjligheten till skridskoåkning på såväl Järla sjö som spontanåkning på den frusna konstgjorda kanalen. För skidåkning finns Hammarbybacken på magiskt pjäxavstånd och Hellasgården en kort bil/bussresa bort för längd. Du tar dig enkelt till city kommunalt med tvärbana och buss. Till city finns även bra cykelväg.