BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Liljeholmskajen

Sjöviksvägen 140, 12tr

  • 4 rum och kök
  • 100 kvm
  • 9.000.000 kr / Såld
  • 11524
  • 2478
  • 8473
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till ett exklusivt och toppmodernt boende i eftertraktade Brohuset. Attraktivt läge, precis intill Mälaren ligger denna smakfulla och perfekt planerade 4:a med 26 kvm inglasad balkong med milsvid fri utsikt, sjökontakt och sol från morgon till solnedgång.  

Lägenheten är modern med en mycket välplanerad layout där man har en god balans mellan de öppna sociala ytorna och de rymliga sovrummen. Generösa fönsterytor i gavelläge medför milsvid fri utsikt, utan insyn och skapar en ljus och luftig atmosfär. Smakfullt och välutrustat kök i delvis öppen planlösning och två stora välutrustade badrum, både med dusch och badkar. Bostaden har även 3 rymliga sovrum, alla perfekt utplacerade och lätta att möblera. Förvaringsytorna är verkligen optimala med rymliga platsbyggda garderobersväggar med skjutdörrar som rymmer säsongens alla kläder. Härtill finns utgång till 26 kvm balkong med skjutbara glaspartier som blir en naturlig förlängning av vardagsrummet med plats för såväl matbord, loungegrupp och solstolar. Magisk plats för stora middagar eller enbart avkoppling och njuta av solen och den hänförande fri utsikten och ljuva båttrafiken.  

Lägenheten är i absoluta toppskick med påkostade materialval, vackra parkettgolv och ljust målade väggar. Allt noggrant utvalt för att tillsammans bilda en genomtänkt helhet.

På taket finns en gemensam takterrass som vetter ut mot vattnet med milsvid fri utsikt över Stockholm och kan nyttjas för föreningens medlemmar året om. Från den nionde våningen har man direkt tillgång mot berget och vidare till Årstabroarna där ni snabbt kan promenera eller cykla till Södermalm. Härifrån når ni även med en kort promenad Årstabergs pendeltåg som tar er snabbt in till stan samt även tvärbanan. Ett boende att trivas i året runt, i stabil förening med ett ostört läge på lugn återvändsgata.

Här bor man med badrocksavstånd till vattnet - börja eller avsluta dagen med ett uppfriskande dopp från bryggorna intill. Runt hörnet finns motionsspåret runt Årstaviken med flera utegym, båtklubbar, badbryggor och caféer. Ett tryggt område med närhet till restauranger, affärer, friluftsliv samt flera förskolor, skolor och populära parker. Snart öppnas även den inglasade restaurangen högst upp i huset med panoramautsikt över Stockholm upp. Fantastiska kommunikationer, allt är ett stenkast bort vart du än vill bege dig.