BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Huddinge - Sörskogen

Flugsvampsvägen 105

  • 5 rum och kök
  • 149 kvm
  • Såld
  • 13507
  • 2450
  • 9961
Värdera din bostad

Beskrivning

Allmänt om huset
Äntligen till salu! Barnfamiljens dröm! Välkommen till ett stort rymligt radhus i lugnt barnvänligt område helt utan genomfartstrafik. Huset har en totalyta om hela ca 175 kvm fördelat på två plan plus entré/souterrängplan, 5 rum och kök. Huset har en härlig trädäckad uteplats i lugnt läge och två balkonger, en balkong om 11 kvm som ni når från köket och en nästan lika stor som ni når från sovrum 1. När solen är uppe är det alltid sol på någon uteplats. Det är P-plats på tomten och en i garage. På lagom avstånd från husets trädgårdssida finner ni en av områdets tre lekplatser. Förskola finns i området och det är gångavstånd till närmsta grundskola. Bussens ändhållplats är i området. Bara ett par minuter från huset finns natursköna Orlångens naturreservat.

Entréplan/souterrängplan
Direkt utanför huset entré finner en asfalterad parkeringsplats där det också finns tillgång till el. Väl inne i huset möts ni först av en rymlig hall med klinker och golvvärme samt gott om plats för ytterkläder och skor. Till vänster om hallen finns ett bra sovrum som är perfekt för t.ex. familjens tonåring som vill ha lite avskildhet eller kanske för uthyrning eller ett hemmakontor. Från det nedre trapprummet når ni en liten toalett med wc och handfat. Dessutom finns bastu, dusch och ett större förråd/relaxrum med golvvärme samt ett praktiskt trappförråd.

Mellanplan
Eller om man så vill, sällskapsplanet. Här finner ni ett ljust rymligt vardagsrum med stora fönsterpartier. Direkt utanför vardagsrummet den stora härliga trädäckade uteplatsen med sol från strax efter mitt på dagen till sen kväll. Från den trädäckade uteplatsen har man god uppsikt över närmsta lekplats som ligger på lagom avstånd. Detta är kanske den barnvänligaste delen i hela Sörskogen. På detta plan finns också det stora köket med plats för många matgäster. Kökets utrustning är spishäll, spisfläkt och ugn, mikrovågsugn och diskmaskin samt kyl och frys. I anslutning till köket ligger den 11 kvm stora balkongen med härlig sol från tidig morgon till tretiden på eftermiddagen. På mellanplan finns också en praktisk gästtoalett med wc och handfat. Det här är ett plan man verkligen kan umgås på, såväl med familjen som med gäster.

Övre plan
Högst upp i huset finner ni ett rymligt badrum och tre bra sovrum. I anslutning till det större sovrummet, master bedroom finns en mysig balkong mot den lummiga trädgårdssidan. 

Övrigt
Fiber och Comhems grundutbud ingår i samfällighetsavgiften.
Det finns en lokal (Byalagsstugan) i samfälligheten som man kan hyra för t.ex. barnkalas.