BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Johanneshov

Arkadvägen 1, 7tr

  • 3 rum och kök
  • 72 kvm
  • Såld
  • 3214
  • 60
  • 5901
Värdera din bostad

Beskrivning

Fantastisk 3:a (möjlig 4a) belägen högst upp i huset med milsvid utsikt över hela Stockholms innerstad och dessutom en balkong i ett perfekt solläge!

Nu erbjuds en fantastisk möjlighet att förvärva Johanneshovs mest spektakulära lägenhet med utsikt över hela Stockholms innerstad, Globenområdet och Årsta. Lägenheten är i toppskick med genomgående parkett, tilltagen takhöjd och tidstypiska detaljer så som; fönsterbeslag, vackra gjutjärnselement och fönsterbrädor i kolmårdsmarmor. Här erbjuds hiss i huset och låg avgift. 

Lägenheten har en fantastisk disponering med ett stort vardagsrum med en panoramavy över Stockholm. Det är ett lättmöblerat rum med en logisk placering för TV och soffgrupp. Köket är i väldigt gott skick med påkostade materialval så som bänkskiva i Carrara marmor. Här ryms även ett matbord för ca 4 personer. Matdelen går även att avgränsa från köket för att skapa ett fjärde rum. Lägenheten har två stora sovrum med platsbyggd garderobsvägg i det större. Ifrån det mindre når man lägenhetens balkong som erbjuder sol från ca 12 till solnedgång. Badrummet är helkaklat och har ett vädringsfönster som skapar ett naturligt ljus. I både kök och badrum finns även golvvärme för bästa komfort!

Utanför dörren finns två stora nybyggda parker där barnen älskar att leka. På Arkadvägen bor du ävenmed endast ett par minuters promenad till kommunikationer vid Gullmarsplan, Skärmarbrink och Globen. Ett stenkast från Globen och dess shoppingutbud samt Tele2 arena.

Varmt välkommen på visning!