BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Årsta

Möckelvägen 26, 2 tr

  • 2 rum och kök
  • 43 kvm
  • Såld
  • 2711
  • 359
  • 4070
Värdera din bostad

Beskrivning

Allmänt om bostaden
Välkommen till denna ljusa och härliga lägenhet belägen ett stenkast från tvärbanestationen Linde. Mycket välplanerad och ytterst smakfull tvåa med fina materialval såsom hårdvaxad ekparkett och ljus färgsättning. Stilrent kök med skåpsinredning i vitt, tidstypiska beslag, bevarat original och god förvaring. Maskinellt utrustat med kombinerad kyl/frys, diskmaskin, spis i retrostil och fläkt. Rymligt vardagsrum med plats för soffgrupp och matbord samt vackert ekparkettgolv och målade väggar. Härifrån har man utgång till den charmiga balkongen i perfekt solläge. Insynsskyddat sovrum med plats för dubbelsäng samt bra förvaring via platsbyggd garderob. Fräscht stambytt badrum från 2011 med klinkergolv och kaklade väggar. Utrustat med badkar, wc, handfat och fönster för ljusinsläpp.

Centralt boende nära Årstaviken och Årsta torg samt  endast ett stenkast från mycket bra kommunikationer. Generöst utbud med caféer och restauranger i närheten t ex Enskedeparkens bageri, Josephine Baker, Två små svin och Deli Italia för att nämna några.

- Smakfull och charmig
- Parkeringsplats finns att få omgående direkt utanför dörren
- Insynsskyddat sovrum
- Stilrent kök
- Välplanerad
- Badrum från 2011
- Stabil förening

Allmänt om Årsta
Nästan hela Årsta ligger utmed den södra sidan av Årstaviken precis söder om Södermalm. Området är mycket eftertraktat tack vare sin närhet till innerstan men också för sitt natursköna läge. Här finns stora grönområden som Årstaskogen, som i norr gränsar till Årstaviken, och Årstafältet men även flera mindre parker och promenadstigar som t ex Storängsparken. Inom en kort cykeltur på 10 min ligger närmsta grannen Södermalm som bjuder på shopping och restauranger som tillfredsställer den mest kräsne gourmanden.