BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Kungsholmen - Fredhäll

Vitalisvägen 6, 2,5 tr

  • 2 rum och kök
  • 39 kvm
  • Såld
  • 3580
  • 606
  • 4386
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkomna till denna smakfullt renoverade och perfekt planerade 2:a belägen i grönskande och trevliga Fredhäll. Lägenheten har en optimal planlösning med tidsenliga funkistaljer så som välbevarade trägolv, härlig takhöjd och stora fönsterpartier som släpper in gott om ljus. Passar utmärkt för både singeln och paret! Bra läge med närhet till tunnelbana vid Kristineberg och fina promenadstråk runt vatten och Fredhällsklipporna i direkt närhet. Här har ni ett inflyttningsklart boende på attraktiv adress med samtliga attribut!

Väl inne i lägenheten möts ni av en välkomnande entré med gott om plats för avhägning av ytterplagg samt övrigt möblemang. Invid entrén finner ni en garderob i original som sväljer en hel del förvaring. I anslutning till entrén finner ni ett smakfullt renoverat kök där varje detalj är genomtänkt. Här finns generöst med förvaringsmöjligheter bakom tidlösa gråa luckor samt gott om arbetsyta på en vacker bänkskiva av marmor. Exklusivt valda vitvaror från Smeg med snygg design och bra kvalité. Fläkt och kyl/frys är från SMEG. I köket finner ni även diskmaskin, ugn och induktionshäll från Bosch. Inte nog med det så är köket även utrustat med en vinkyl.

Vidare in i lägenheten möts ni av ett luftigt vardagsrum med goda möbleringsmöjligheter och stora vackra fönsterpartier som släpper in rikligt med ljus i lägenheten. Här kan ni möblera med både middagsbord, soffgrupp, tv-möbel samt övrigt möblemang. Från vardagsrummet nås det perfekta sovrummet med gott om plats för dubbelsäng, sängbord och ytterligare möblemang. Även detta rum har vackra fönsterpartier samt en garderob. Badrummet är helkaklat och rymligt. Här finner ni dusch, wc, handfat samt förvaring. 

Lägenheten är belägen vid vattnet där det finns mysiga promenadstråk och badplatser vid Fredhällsklipporna samt även Kristinebergs strand och Hornsbergs strand, där man kan sola och bada de soliga sommardagarna. Fastigheten är i gott skick med löpande underhåll och föreningen har stora renoveringar bakom sig. Perfekt läge med kort promenad till t-bana Kristineberg!

Detta är sammantaget en perfekt planerad lägenhet i mycket gott skick som passar utmärkt för singeln eller paret - missa inte att boka in er på visning!