BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Midsommarkransen/Telefonplan

Valborgsmässovägen 27, vån 1

  • 2 rum och kök
  • 51 kvm
  • Såld
  • 1964
  • 338
  • 3319
Värdera din bostad

Beskrivning

VACKER GAVELTVÅA I PITTORESKA MIDSOMMARKRANSEN!

- Gavelläge med fönster i tre väderstreck
- Harmonisk utsikt mot grönska
- Ljust kök som delvis renoverats 2020
- Badrum med tvättmaskin, uppdaterat 2021 med nytt handfat/kommod och badrumsskåp
- Gott om förvaring och stort förråd i källarplan
- Ombyggnadspotential till en trea
- Stor stabil förening med låg belåning (1553 kr/kvm enl Årsredovisning 2020)
- 1000 Mbit/s bredband ingår i avgiften

Varmt välkomna till denna vackra gaveltvåa (möjlig trea!) i pittoreska Midsommarkransen! Bostaden är belägen i lugnt läge med grönskande utsikt i LM-stadens kulturminnesmärkta kvarter. Generöst ljusinsläpp från fönster i tre väderstreck som i kombination med ca 2,70 m i takhöjd gör bostaden ljus och luftig. Nedanför fastigheten finns en fantastiskt lummig innergård med syrenbuskar, lönnar och gullregn. Här finns även odlingslådor, sittplatser och grillmöjligheter. En egen undangömd oas bara ett stenkast från mysiga caféer som AB café och Söderbergs bageri, restauranger och kommunikationer med både T-bana vid Telefonplan och buss.

Vidare erbjuds ett modernt hem med renoverade ytskikt och klinkers i hallen och i övrigt genomgående parkettgolv samtidigt som flertalet originaldetaljer som fönsterbräden och fönsterbeslag finns välbevarade från byggåret. Köket har delvis renoverats under 2020 och har gott om plats för matgrupp, vardagsrummet och sovrummet är beläget i insynsskyddat läge mot föreningens grönskande innergård, badrummet är utrustat med tvättmaskin. Exemplarisk förvaring genom flertalet garderober och dessutom stort förråd i källarplan. I fastigheten finns även cykelrum.

Stor stabil förening med god ekonomi där bredband om 1000 Mbit/s ingår i avgiften. Medlemmarna erbjuds gemensamma utrymmen så som hobbyrum, övernattningslägenhet, samlingslokal, samt parkeringsplatser. Föreningen har flertalet grönskande innergårdar med odlingsmöjligheter. Sommartid finns även sittplatser och grillmöjligheter.

Här bor ni med bästa läge i mycket populära och omtyckta Midsommarkransen/Telefonplan med närhet till områdets stora utbud av caféer, bagerier, restauranger, service och kommunikationer. Mysiga och kulturminnesmärkta kvarter med massor av charm. Inom ett par minuters promenad når du även Aspudden med paradgatan Hägerstensvägen som erbjuder en härlig småstadskänsla och kantas av butiker, caféer, restauranger samt T-banestation även här.