BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Saltsjöqvarn

Mannagrynstorget 2

  • 2 rum och kök
  • 81 kvm
  • Såld
  • 4628
  • 497
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna fantastiska bostad i anrika Mannagrynskvarnen. Här bor du i en välskött förening precis intill Stockholms inlopp. Med högt i tak, exklusiva materialval och med flera fint bevarade originaldetaljer är detta ett hem utöver det vanliga. Här erbjuds boende i en väl matchad mix av gammal industri och modern inredning med bland annat vackra takbjälkar, fungerande sprinklersystem, djupa och höga fönsternischer samt massiva innerväggar. Hela lägenheten har vattenburen golvvärme.

När du kliver in i bostaden möts du av ett välkomnande kök, fullt utrustat och med plats för sociala middagar. Kökets inredning är av ek och kommer från Vedum. Den generösa takhöjden utnyttjas genom dubbla överskåp med ovanpåliggande förvaringsytor. Kökets bänkskivor är av carraramarmor vilka matchas med väggmosaik av samma material. Köket är utrustat med glaskeramikhäll, fläkt, varmluftsugn, mikrovågsugn, dubbel kyl och frys samt integrerad diskmaskin. Centralt i rummet återfinns köksön med både strömuttag och extra kran samt mindre diskho.

Lägenheten har ett stort sovrum med en rymlig klädkammare med gott om förvaringsmöjligheter. I det stora vardagsrummet finns gott om plats för hela familjen. Rummet är lättmöblerat och har gott om plats för soffgrupp och förvaringsmöbler samt är i öppen planlösning med köket.

Lägenheten har ett stort och välutrustat badrum. Badrummet är utrustat med dusch, handfat, vägghängd wc, en stor integrerad spegel, handdukstork samt tvättmaskin med bra arbetsyta och stora förvaringsskåp ovanför. I taket samt under förvaringsskåpen sitter infällda spotlights.

Sammanfattningsvis en lägenhet utöver det vanliga som erbjuder stora sociala ytor i en härlig miljö. Läget är idylliskt med Saltsjöqvarns strandpromenad, Söder, Hammarby Sjöstad och Slussen på gångavstånd.

- 3 takhöjd
- Vacker kulturbyggnad
- Unik våning
- Påkostade materialval
- Badrum med Carrara marmor
- Bra förvaringsutrymmen
- Originaldetaljer
- Golvvärme i hela våningen
- Båt till Nybroplan på 15 min
- Vackra promenadstråk längs vattnet
- Elite Hotel Marina Tower och Sturebadet Spa utanför

Ett hem som måste ses, välkommen på visning!