BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Gullmarsplan/ Johanneshov

Grafikvägen 17

  • 1 rum och kök
  • 29 kvm
  • Såld
  • 3120
  • 368
  • 3890
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkomna till denna härligt belägna funkispärla på lugn återvändsgata med naturen runt knuten och absolut närhet till tunnelbana! Svårslagen etta som renoverats med varsam hand och kännetecknas av både ljus och rymd. Stilrena ytskikt med väggar målade i sobra färger som ger den nya ägaren en neutral bas att inreda efter, blandat med vackra orginaldetaljer såsom fönsterbrädor i marmor och fönsterbeslag från byggåret. 

Lägenheten är optimalt planerad där allrummet erbjuder plats för soffdel och matplatsdel. Utöver detta erbjuds en mysig sovalkov med plats för dubbelsäng. Generöst fönsterparti bjuder på ett härligt ljusinsläpp. Köket är i toppskick med goda förvaringsmöjligheter bakom luckor i mossgrön färg och kakel i vitt som bryter av snyggt mot betsad ekskiva. Maskinell utrustningen består av spishäll, ugn, fläkt och snygg kyl/frys från SMEG som utgör en lyxig inredningsdetalj.

Välkomnande entré med hatt- och skohylla samt bra förvaring i garderobsvägg. Till detta ett fräscht, helkaklat badrum, dusch med vikbara glasväggar, handfat med spegel, wc och handdukstork. Nuvarande ägare disponerar dessutom ett vindsförråd. Detta är ett hem att trivas i!

Brf Litografin 3 har en välskött fastighet då de har de stora renoveringarna bakom sig, såsom stambyte, tak och fasad. Föreningen äger sin mark (dvs. inget tomträttsavtal = ingen risk för höjd hyra av marken). Dold tillgång i form av 3 stycken hyresrätter kvar samt intäkter från de uthyrda lokalerna. 

På populära Grafikvägen bor du ett stenkast från Gullmarsplans knutpunkt med tunnelbana, tvärbana och bussar. Hemköp, konditori och restauranger ligger runt hörnet. Söders citypuls med stort utbud av kaféer, barer och restauranger. Du kan snabbt och enkelt ge dig ut på vackra promenadstråk och joggingturer i grönskan kring Årstaviken. Endast några få minuter från Globen shopping med ett 40-tal butiker. För den evenemangs- och idrottsintresserade ligger Globen Arena och Tele 2 Arena en kort promenad från hemmet. I närheten finns även populära uteställen och nattklubbar. Har du tillgång till bil ligger lägenheten perfekt med närhet till Södra länken.

Varmt välkomna på visning!