BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Älvsjö C

Prästgårdsgränd 13, bv

  • 2 rum och kök
  • 67 kvm
  • Såld
  • 4065
  • 311
  • 7806
Värdera din bostad

Beskrivning

Här väntar en helt nybyggd och alldeles underbar 2:a med uteplats! Här bor du bokstavligen ett stenkast ifrån Älvsjö centrum med pendeltåg, flertalet bussar, caféer och restauranger.
Hela bostaden har en snygg färgsättning. Det ljusa golvet gör sig fint mot det mörkbruna köket. Här är det bara att flytta in. Det som också utmärker bostaden är den stora uteplatsen som har plats för flera olika sittgrupper. Den egna ingången och den inhägnade uteplatsen ger bostaden en påtaglig radhuskänsla. I upplåtelsen ingår ingen mark. Uteplatsen innehas med annan slags nyttjanderätt.

Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum skapar en luftig känsla. Köksön är den perfekta samlingspunkten för familjen samtidigt som den ger extra arbetsyta. Under sommarhalvåret blir uteplatsen en förlängning av vardagsrummet, där ute samlar man gärna vänner för middagar, midsommarfirande eller andra kalas.
Sovrummet är rymligt och har plats för en dubbelsäng. Badrummet är riktigt snyggt med svarta detaljer som ger karaktär.

Med pendeltåget tar du dig in till Stockholm C på under 10 minuter. Om man tröttnar på den centrala läget kan man för en stund njuta av lugnet i närliggande Älvsjöskogen, en mycket uppskattad oas för Älvsjöborna med både elljusspår, utegym, grillplatser och fotbollsplan.

Området är i ett expansivt skede och för mer information om vad som planeras byggas vänligen besök vaxer.stockholm
vaxer.stockholm/omraden/solberga/
vaxer.stockholm/omraden/alvsjo/

Hall 
Välplanerad hall med gott om plats för ytterkläder och skor. På golvet pryder ett snyggt och praktiskt klinker. En trevlig detalj är golvvärmen. För den som önskar finns plats för garderober. I anslutning till hallen finns ett förråd/klädkammare som rymmer mycket i kläd- och prylväg. 

Kök 
Underbart kök med köksö! Här samlar man gärna familj och vänner för matlagning. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum resulterar i trevliga sällskapsytor. Plats finns för ett matbord för 4-6 personer. Det bruna strama köket ger ett modernt intryck. 

Badrum
Även badrummet är riktigt snyggt och effektfullt med de mörka inslagen. Här finns dusch med glasvägg, tvättmaskin, handfat med kommod, badrumsskåp och WC. En trevlig detalj är golvvärmen som uppskattas extra mycket under vinterhalvåret.

Vardagsrum 
Ljust och rymligt vardagsrum som har gott om plats för en stor soffa och TV-möbel. Från vardagsrummet nås den trevliga uteplatsen.

Uteplats
Det som utmärker det här hemmet är den underbara uteplatsen som har en snygg inramning av ett staket. Den väl tilltagna storleken gör att du kan möblera med olika utegrupper såsom solstolar, matbord och loungegrupp. Plats finns också för en massa blommor. Här samlar man gärna nära och kära för middagar. Uteplatsen har ett trevligt solläge. I upplåtelsen ingår ingen mark. Uteplatsen innehas med annan slags nyttjanderätt.

Sovrum 
Stort sovrum med plats för dubbelsäng, nattduksbord och garderober. Härifrån har du utsikt över den trevliga uteplatsen. Längs ena vä