BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Björknäs

Vintervägen 1B

  • 2 rum och kök
  • 63 kvm
  • Såld
  • 4572
  • 71
  • 3825
Värdera din bostad

Beskrivning

Lägenhet med radhuskänsla - Egen uteplats - Fönster i tre väderstreck - Stort kök med plats för matbord - Egen ingång

Välkommen till mysiga Vintervägen och den här 63kvm stora tvårummaren mitt i stillsamt villakvarter! Den här nyproducerade lägenheten från 2007 vill du inte missa!

Bostaden har sin egna ingång från gågatan utanför som tar dig in i en rymlig hall där det finns gott om förvaring. Från hallen har du ett stort helkaklat badrum komplett med badkar, golvvärme, tvättmaskin och torktumlare. I vardagsrummet finner du den naturliga samlingsplatsen för lägenheten och här finns yta som lämnar massvis med utrymme för att göra hemmet till ditt eget med olika möbleringsalternativ. Från vardagsrummet når du även den härliga uteplatsen som ligger med soligt söderläge.

I köket gör sig lägenhetens utmärkta planring påtaglig, här har du arbetsbänk och överskåp så det räcker och blir över samt en komplett maskinpark; inbyggd ugn och mikro, induktionshäll samt integrerad diskmaskin, kyl & frys. Allt i en tidlös färg och stil. Från köket når du det generöst tilltagna sovrummet som även det kommer utrustat med utmärkt förvaring i formen av en platsbyggd skjutdörrsgarderob.

Det här är en bostadstyp som sällan är till salu så missa inte chansen att förvärva en av Björknäs finaste pärlor!

Varmt välkommen på visning!