BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hägerstensåsen/Telefonplan

Sparbanksvägen 47, vån 2

  • 2 rum och kök
  • 42 kvm
  • Såld
  • 2844
  • 464
  • 2933
Värdera din bostad

Beskrivning

VACKER TVÅA MED BALKONG I SYDVÄSTLÄGE!

- Balkong i eftertraktat sydvästläge!
- Ytterst välplanerat med högt i tak
- Charmigt kök med bevarade originaldetaljer
- Sovrum med plats för dubbelsäng
- Snyggt renoverat badrum från 2014
- Gott om förvaring och två förråd i källarplan
- Stabil förening som utfört flertalet stora renoveringar

Varmt välkomna till denna vackra tvåa i mysiga Hägerstensåsen! Här erbjuds ett modernt hem med renoverade ytskikt och vackra bevarade originaldetaljer. Balkong i eftertraktat sydvästläge med sol från lunchtid fram tills solnedgång. Generöst ljusinsläpp från fönster i två väderstreck som i kombination med ca 2,70 m i takhöjd gör bostaden ljus och luftig. Charmigt ljust kök med bevarade luckor och beslag i original, stort och luftigt vardagsrum med utgång till balkongen samt ett fint sovrum i insynsskyddat läge mot grönska. Lägenheten har gott om förvaring genom flertalet garderober och två förråd i källarplan.

Stabil förening med de stora renoveringarna som stambyte, fönster och balkonger bakom sig. I avgiften ingår även bredband om 100 Mbit. Medlemmarna erbjuds gemensamma utrymmen så som cykelrum och tvättstuga. Föreningen har även 4 garageplatser och 1 parkeringsplats.

Trivsamt och centralt läge vid Hägerstensåsens centrum med flera restauranger, caféer, butiker och övrig service i direkt närhet. Ett stenkast från bosytaden går buss 147 som tar dig direkt till Liljeholmen, T-bana (Hägerstensåsen) är endast en kort promenad bort. Telefonplan nås på promenadavstånd med flertalet busslinjer, restauranger, caféer, gym, klättercenter mm. Gångavstånd till Mälaren med vackra promenadstråk och badmöjligheter.