BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Kästa

Laggkärlsvägen 24A

  • 4 rum och kök
  • 99.5 kvm
  • Såld
  • 3811
  • 394
  • 8453
Värdera din bostad

Beskrivning

För det som väntat på något extra finns nu chansen att förvärva ett av områdets finaste parhus!
Bostaden präglas av stilrena materialval, generös takhöjd samt altan och trädgård i soligt sydväst-läge. Här njuter ni av det bästa av två världar – fri villakänsla med alla fördelar som bostadsrättsutformningen erbjuder.

 

Parhusen är gulmålade med vita knutar som är beläget på en lugn och naturskön återvändsgata. Tillhörande en bostadsrättsförening njuter ni av gemytlig villakänsla såväl som bostadsrättsutformningens alla fördelar. Detta resulterar i ett bekvämt och lättskött hem som passar de flesta. 

Bakom ytterdörren möts ni av en välkommande hall med en garderob för avhängning. I hallen finns även trappan som förenar entréplanet med övervåningen. Interiören karakteriseras genomgående av fina ytskikt och trendriktiga färgval – här är det bara att flytta in och känna sig som hemma!

Köket är inrett med högblanka fronter i svart och grått. Arbetsytor i dubbla vinklar och modern utrustning hjälper mästerkocken att briljera – oavsett om vardagsmiddagen ska tillagas eller helgens trerättersmeny förberedas.

Vardagsrummet förenas med köket och hallen i ett öppet samband, vilket skapar ett luftigt entréplan som skapt för sociala tillställningar. Man har även låtit bygga en magnifik platsbyggd bokhylla bakom TV:n. Den rymliga känslan förstärks med takhöjd upp till nock och fönster i tre väderstreck. Dessutom har vardagsrummet en braskamin, som sprider värme och gemytlig stämning över rumsgränserna.

Under sommarhalvåret förlängs vardagsrummet med altanen och trädgården – perfekt om ni vill förena interiören med exteriören när det vankas grillkvällar i goda vänners sällskap. Här njuter ni av en lugn tillvaro samt värmande solstrålar från sydväst.

Vidare interiört väntar tre rofyllda sovrum, varav två är belägna på entréplanet. Sovrummet på övervåningen har takfönster och när det är dags att sova kan ni istället för att räkna får, räkna stjärnorna på himlavalvet. Två sovrum har  väl tilltagna garderober. På övervåningen finns även ett allrum med fri sikt över vardagsrummet.

Möjlighet finns att bygga ut övervåningen för den som vill ha mer yta.

Badrummet följer bostadens moderna formspråk. Utrustningen består av wc, takdusch med vikbara glasdörrar, kommod samt spegelskåp. Därtill underlättar en praktisk tvättsektion vardagsbestyren.

Till bostaden hör två exteriöra förråd.