BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Globen/ Johanneshov

Bildhuggarvägen 25, 1 tr

  • 1.5 ROK
  • 37 kvm
  • Såld
  • 2535
  • 402
  • 5221
Värdera din bostad

Beskrivning

Optimalt planerad - Möjlig tvåa - Insynsskyddad - Lummigt läge - Låg månadsavgift - Utmärkta kommunikationer.

Välkommen till denna härligt belägna funkispärla på lugn enkelriktad gata med naturen inpå knuten och närhet till tunnelbana! Lägenheten går med enkelhet att göra om till en tvåa (se alternativ planlösning). Här erbjuds ljus och en känsla av rymd med en takhöjd på 2,70m och stora fönsterpartier i burspråk mot föreningens mysiga gård. 

När du kliver in genom säkerhetsdörr möts du av en välkomnande entré som öppnar upp mot det ljusa vardagsrummet och vidare in till köket. I hallen finns plats för avhägning, en förvaringsmöbel samt en garderobsvägg med skjutdörrar som rymmer mycket. Till vänster om hallen ligger det varsamt renoverade badrummet (2020) med snyggt microcement, svarta detaljer som ger en lyxig känsla, vikbar glasvägg och golvvärme som värmer under bara fötter. Vidare in i bostaden ligger det ljusa vardagsrummet med charmigt burspråk med rofylld utsikt mot lummig gård. Här finns plats för soffgrupp och TV-möbel utan att det känns trångt. Fina bevarade originaldetaljer såsom fönsterbräda i sten och fönsterbeslag från byggåret, vitmålade väggar och fin ekparkett pryder golv. Praktisk med sovalkov i vardagsrummet där du får plats med dubbelsäng vänd åt båda hållen. Alltid skönt att få undan sängen! 

Köket är uppdaterat och funktionellt med goda förvaringsmöjligheter bakom skåpsluckor i vitt som gör sig snyggt mot bänkskiva i ek. Full maskinell utrustning gör matlagningen till ett nöje och att det dessutom finns plats för matbord för 4-6 personer invid burspråket bjuder in till många trevliga middagar. 

Här bor du i en stabil förening som äger sin mark och har en god ekonomi som speglar sig i den låga månadsavgiften. De stora renoveringarna såsom stambyte, fasad och fönsterrenovering är redan avklarade. Området är mycket attraktivt med närhet till både kommunikationer och grönområden vid Årstaviken. Till Södermalm cyklar du snabbt över Skanstullsbron.

Välkommen till ett hem att trivas i!

- Optimalt planerad 
- Möjlig tvåa 
- Låg månadsavgift 
- Nytt badrum 2020
- Härligt kök med matplats
- Insynsskyddad
- Lummigt läge 
- Stabil Brf som äger marken
- Nära kommunikationer