BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Västberga/ Telefonplan

Karusellvägen 57, 2 tr

  • 2 rum och kök
  • 51 kvm
  • Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Högt upp - Balkong i sydväst - Insynsskyddat läge mot innergård - Närhet till kommunikationer och service. 

Två trappor upp bakom tegelfasaden på Karusellvägen 57 finner ni denna optimalt planerade tvåa med ett lugnt och lummigt läge, rymlig balkong i sydväst med fri utsikt och ett stort kök med naturlig matplatsdel för härliga middagar. 

Här erbjuds en genomgående planlösning som bidrar till ett härligt ljusinsläpp tack vare stora fönsterpartier. Stort vardagsrum med plats för både soffa, tv-möbel och matsalsbord om så önskas. Köket är stort med goda förvaringsmöjligheter bakom över - och underskåp i ljusgrå ton, den maskinella utrustningen består av kyl/frys, spis, fläkt och diskmaskin. Gott om plats invid fönster för matbord och stolar för 4-6 personer utan att det känns trångt. Sovrum med plats för dubbelsäng och förvaringsmöbel. Här finns charmiga, djupa originalgarderober som sväljer mycket. Hallen är välkomnande och och öppnar upp mot lägenheten alla rum. Bra förvaring i ytterligare tre originalgarderober med överskåp och en naturlig plats för avhämtning av ytterkläder. I anslutning ligger det stambytta badrummet med dusch, kommod med spegelskåp ovan, handdukstork, wc, tvättmaskin och praktiskt med vädringsfönster. Sammanfattningsvis en mycket trevlig lägenhet med allt man kan önska. 

Solid och välskött förening som gjort de stora renoveringarna. Belåningsgraden ligger på ca 5.000 kr/kvm dessutom 17 hyresrätter (dold tillgång) kvar enligt årsredovisningen för 2020. De redan låga avgifterna sänktes med 3% vid årsskiftet 2020. Föreningen sänkte avgiften med ytterligare 3% från 2021. I föreningen finns både flertalet tvättstugor, fina innergårdar och en övernattningslägenhet som kan hyras av medlemmarna.

Varmt välkomna till ett hem att trivas i!

- Högt upp i huset
- Stort kök med matplats
- Balkong i bästa solläge
- Lugn och trivsam innergård
- Kort promenad till tunnelbanan
- Stora Coop och systembolaget
- Mycket stabil förening
- Låg avgift
- Helkaklat och stambyttt badrum
- Goda förvaringsmöjligheter
- Charmiga originaldetaljer