BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Järla Sjö

Buddes gränd 6, 4 tr

  • 2.5 rum och kök
  • 57.5 kvm
  • Såld
  • 3471
  • 178
  • 2155
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna fina lägenhet i populära Järla Sjö. Här bor du med balkong i sydvästläge och fantastisk kvällssol sena sommarkvällar, härligt ljusinsläpp och walk in closet som kan förvandlas till sovrum/arbetsrum!

Du välkomnas in i en rymlig hall med snyggt marockanskt klinkergolv. Vidare in i lägenheten finns ett ljust och stort vardagsrum med plats för soffgrupp och tv-möbel. Köket när ma från hallen och har vita köksluckor med snygga detaljer som läderhandtag, helkaklat i vitt upp till tak vilket ger en häftigt industrikänsla samt bänkskiva i vitt. Vitvaror så som diskmaskin, spis, kyl/frys och fläkt. Bra arbetsytor och förvaring i skåp. Här ryms en matplats för 4-6 personer intill ett stort trevligt fönster. Från köket når man även den trevliga och möblerbara balkongen som ligger med sydvästläge där du njuter av solen från lunch till sen kväll i ett skyddat läge. Balkongen rymmer enkelt matgrupp och grill. Sovrummet rymmer stor säng och sängbord. Även här finns ett stort fönster utan direkt insyn. Bostaden har även en klädkammare/förråd som kan användas som mindre sovrum eller arbetsplats och ligger i anslutning till vardagsrummet. Badrummet är kaklat i vitt med klinker i ljus blå ton. Här finns badkar, tvättmaskin och torktumlare, handdukstork, vägghängd toalett, handfat, skåp, spegel och snygg infälld hylla i sten. Lägenheten har även vackra fönsterbrädor i sten och genomgående parkettgolv. 

Lägenheten ligger i lugna och fina Järla Sjö med badrocksavstånd till badplats och båtklubb. Vackra promenadstråk och joggingspår i omkringliggande natur. Nära Nacka naturreservat, friluftsområdet Hellasgården. Nära till butiker och torg. Bra kommunikationer via buss till slussen på 10-15. Även tunnelbanans blå linje kommer och räknas va klar 2030. Även Saltsjöbanan planeras kunna ta dig hela vägen till slussen 2030.