BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Kvarnholmen

Magasinsgången 30

  • 2 rum och kök
  • 55 kvm
  • Såld
  • 2500
  • 237
  • 8553
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna nyrenoverade 2:a med utsikt över Stockholms inlopp, uteplats och avskiljt läge!

Här bor du lugnt med närhet till både stadspuls och natur. Välskött förening med flera faciliteter som övernattningslägenhet, loungedel och bastu med relax.

Via säkerhetsdörr välkomnas du in i en rymlig hall med snyggt nylagt klinkergolv samt garderob och plats för avhängning. Vidare in i bostaden öppnar vardagsrummet upp sig med sin fantastiska utsikt. Här ryms soffgrupp och matbord för 6-8 personer. I anslutning ligger köket som nyligen uppfräschats med nytt stänkskydd i snyggt vitt kakel. Köket har även grå luckor med pushfunktion och bänkskiva i ljus laminat. Vitvaror från Siemens som består av integrerad diskmaskin, kyl/frys i rostfritt, varmluftsugn och mikro i rostfritt. Intill hallen till höger finns ett rymligt sovrum med plats för stor säng och byråer, här finns även en platsbyggd garderob med skjutdörrar i vitt. Badrummet är helkaklat och här finns dusch med glasväggar, handfat med kommod, tvättmaskin och torktumlare med praktisk arbetsbänk i vitt samt överskåp. Stor infälld spegel med vacker hylla i natursten. Bostadens uteplats är rymlig med plats för loungedel. Här njuter du de båtar som passerar och lugnet som infinner sig. Hela bostaden har genomgåenden helt nytt ljust parkettgolv och nymålade väggar. 

Kvarnholmen trafikeras av både buss och båt vilket gör det smidigt att ta sig intill stan eller längre ut i Nacka. I området finns även ett trevligt närcentrum, sushi, bageri och restauranger. På kajen finns även en glassbar vid namn SNÖ för varma sommardagar. För den träningsbenägne finns två gym (STC) på behändigt avstånd.