BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hägerstensåsen/Telefonplan

Boktryckarvägen 8

  • 4 rum och kök
  • 92.6 kvm
  • Såld
  • 6053
  • 1066
  • 11895
Värdera din bostad

Beskrivning

HÄFTIG VINDSVÅNING MED STOR BALKONG I SYDVÄSTLÄGE!

- Stor balkong i sydvästläge
- Sol från lunchtid tills solnedgång
- Vacker utsikt över takåsar
- Vindsvåning med ca 3,4m i takhöjd
- Totalyta om 92,6 kvm
- Öppen social planlösning
- Tre rymliga sovrum
- Två badrum varav en gäst-wc
- Full maskinell utrustning
- Modern fastighet med hiss och garage
- Välskött förening som äger marken

Varmt välkomna till denna unika vindsvåning om 4 rum och kök, ett boende utöver det vanliga! Bostaden är belägen i perfekt läge mellan badklipporna i Örnsberg och Telefonplans stora utbud av restauranger och service. Här bor ni på lugn gata med allt att önska inom kort promenadavstånd. 

Bostaden utmärker sig med flera fönster i tre väderstreck som låter dagsljuset flöda in fritt, ett högt och insynsskyddat läge med himlen och grönska som närmsta granne, generös takhöjd, en stor balkong i bästa sydvästläge med sol från lunchtid fram tills solnedgång samt flera fina detaljer och charmig vindskaraktär.

Vidare erbjuds öppen social planlösning mellan kök och vardagsrum. Ljust kök med goda arbetsytor och med plats för större matgrupp. Här kan långbord enkelt dukas upp för festliga tillställningar. Vardagsrummet är lättmöblerat med gott om plats för större sällskapsmöbler. De stora fönsterpartierna ter sig som tavlor mot den vackra utsikten. Takhöjden om ca 3,4m tillsammans med takbjälkarna ger rummet den vindskaraktär som många drömmer om. I bostaden finns tre rymliga sovrum med goda förvaringsmöjligheter, badrum med tvättmaskin, torktumlare och badkar samt en gästwc. 

Brf Trycksvärtan 7 är en familjär och stabil förening. Fastigheten byggdes 2004 och har alla bekvämligheter som hiss, tvättstuga i fastigheten och garage med laddstationer. Föreningen äger marken och i månadsavgiften ingår kabel-TV, Bredband, värme & vatten. Föreningen har även en gemensamhetslokal, cykelförråd och planteringslådor för odlingsintresserade.

En bostadsdröm som måste upplevas på plats! Hjärtligt välkomna att anmäla ert intresse, bokningsbara visningar finns på hemsidan.