BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Blåsut

Sofielundsvägen 33

  • 4 rum och kök
  • 86 kvm
  • Såld
  • 910
Värdera din bostad

Beskrivning

**Hör av dig för privatvisning**

Unik möjlighet att förvärva en optimalt planerad gavel 4:a med två badrum och två balkonger! 

I trevligt ostört läge säljes denna rymliga och moderna fyrarummare om 86 kvadratmeter i snabbväxande och populära Blåsut. Denna ljusa och optimalt planerade bostad är i mycket gott skick och genomsyras av stora fönster, ljusinsläpp från tre väderstreck, öppen planlösning och två rejäla balkonger. Lägenheten har genomgående ljust målade väggar kombinerat med vitlaserad trestavsparkett. I samtliga rum så har säljarna även installerat en exklusiv persienn lösning där det går att täcka den delen av fönstret som man önskar! 

Här finns ett stort och härligt vardagsrum som får ett fantastiskt ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna. Vardagsrummet har öppen planlösning mot köket vilket ger chans till stora sociala sammankomster. Här ryms det med enkelhet såväl sällskaps- som middagsmöblering. Välplanerat och stilrent kök från Vedum där goda arbetsytor samsas med bra förvaring bakom de vita köksluckorna. Under överskåpen finns infällda LEDlampor för optimal arbetsbelysning. I detta rum finns även utgången till en av lägenhetens två balkonger. Balkongen är i ett syd-väst läge vilket innebär många soltimmar från sen förmiddag fram till eftermiddagen. Här ryms matgrupp eller loungemöblemang som kompletterar den sociala delen perfekt under sommarhalvåret. Vidare finns tre mysiga och insynsskyddade sovrum, två moderna badrum med dusch och golvvärme varav ett med egen tvättstation och en stor välkomnande hall med gott om förvaring via skjutgarderober samt avhängning. Hissen tar dig ner till föreningens varmgarage. Till lägenheten hör ett stort källarförråd om ca 4 kvm. Här bor du med hög kvalitet med närhet till allt!

Välskött och stabil förening med friköpt tomt, eget varmgarage som nås med hissen, låg avgift där värme, VA, kabel-TV (bas), bredband och IP-telefoni ingår. Lägenheten ligger i nyproducerade kvarter, med endast två minuter till tunnelbanan och bara tre stationer från Södermalm. Runt hörnet ligger bl.a. DG,s, nya Sushistället Åsushi, Ông Vietnam vilka är några av restaurangerna i området. ICA Supermarket ligger på ca 5 minuters promenad bort och i kvarteret intill ligger Handlarn för snabba inköp. Globen och Tele2-arena som erbjuder ett rikt utbud av nöjen, shopping och sportevenemang finns inom en kort promenads avstånd. Innerstaden är bara några minuter bort med bil eller cykel. I närheten av Blåsut ligger populära friluftsområdet Nackareservatet med dess badsjöar, fina promenadstråk, motionsspår, golfbana och utegym. Under fina sommardagar kan man njuta vid utomhusbassängen vid Nytorps gärde. Vintertid finns Hammarbybacken för den som gillar utförsåkning. Detta är en bostad för såväl paret som barnfamiljen att trivas länge i!

Varmt välkommen på visning!