BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Myrängen

Myrängsvägen 87

  • 4 rum och kök
  • 123 kvm
  • Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna enplansvilla på mycket välplanerade 123 kvm med friköpt lekvänlig tomt, mitt i hjärtat av Myrängen  och Stuvsta. Här har du ett mycket väldisponerat hus med 3-4 sovrum, lättskött tomt med lekytor för barnen, uteplats i bra solläge, odlingsmöjligheter, närhet till lekplatser, skog, förskolor och skolor, mataffär och kommunikationer - perfekt läge för en barnfamilj. Ett mycket välbehållet hus! 

Huset är gediget och välskött. Suveränt belägen i Myrängen. 

En mycket genomtänkt planlösning med tre sovrum, badrum, duschrum med bastu samt tvättstuga med egen groventré. Kök och vardagsrum ligger i öppen och luftig planlösning och skapar naturliga sociala ytor.

Från vardagsrummet finns utgången till den stora altanen moch här skapas en samhörighet mellan inomhus och utomhus som bjuder in till trevliga middagar och grillkvällar. uteplatsen ligger delvis under tak och här finns minst sagt uppskakade utespa som man kan njuta av året funt. Solläget är helt optimalt med altanen i sydväst som ger sol från disig eftermiddag till sen kväll.

Garaget har gjorts om till gästhus / hobbyrum och har genom åren nyttjats flitigt som ungdomsrum. Husets trädgård bjuder på såväl gräsytor, tidstypiska växter och träd mm. Plats för studsmatta och barnens lek bland annat. 

- suveränt läge
- lättskött grönskande villaträdgård
- barnvänliga omgivningar
- närhet skola, mataffär, lekplats, bussar

*****
Vardagsrum
Ett generöst vardagsrum och bra med plats för soffa och annat möblemang. Öppenspis och en social planlösning mot köket. Ekparkett på golvet och målade väggar

*****
Sovrum 1, 2, 3
Tre bra rogivande sovrum med tapetserade väggar.

*****
Kök
Ett funktionellt kök med bra förvaring och arbetsytor och plats för matbord. Matplats som binder ihop köket på ett bra sätt med vardagsrummet. 

*****
Badrum
Stilrent badrum med kaklade väggar och klinkergolv. Badkar, kommod, wc, golvvärme.

*****
Badrum 2 & bastu
Helkaklat duschrum med duschörna, kommod, wc och bastu. 

*****
Hall
Välkomnande hall med stort utrymme.

*****
Tvättstuga
Tvättstuga med egen grovent´r. Praktisk stor tvättbänk, ho, tvättmaskin och torktumlare. Här finns även bra med plats för förvaring och ytterkläder. Klinkergolv.

*****
Gästrum / sovrum / garage
I det tidigare garaget som nu är vinterbonat och inrett kan med fördel användas som gästrum eller kanske sovrum. Eller att helt enkelt göra om det till ett ursprungligt garage / förråd.