BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Solna - Arenastaden

Evenemangsgatan 24 vån 20

  • 2 rum och kök
  • 43 kvm
  • Såld
  • 7879
  • 187
  • 3063
Värdera din bostad

Beskrivning

Mycket väldisponerad och yteffektiv 2a på 43 kvm i suveränt sydvästläge med milsvid utsikt och inglasad balkong! Modernt snyggt och välhållet 20 våningar upp - harmoni. Som boende i Arenastaden bor du några minuter bort både från nöjeslivet och det lugna naturlivet. 

Här bor du granne med Friends Arena och Mall of Scandinavia med allt som köpcentrumet har att erbjuda, som bl.a. mataffärer, apotek, systembolag, restauranger, bio och gym. Nedanför bostaden ligger naturreservatet Råstasjön och Lötsjön för dig som vill ta vackra promenader, joggingturer eller träna i det moderna utomhusgymmet. 

Närhet till platser såsom Karolinska sjukhuset, Hagaparken och Brunnsvikens strandbad.  
Därtill goda kommunikationsförbindelser och utmärkt pendlarläge med pendeltåg som tar dig till Stockholm central på endast sju minuter. På några få minuter kommer du även ut på E4:an. Med detta sagt ett enastående läge att bo på. 

Välkomna till en lägenhet som du kan trivas i året runt!

- låg avgift, 1 741:-/mån
- mycket väldisponerad
- 20 våningar upp
- inglasad balkong
- sydvästläge
- bekvämt avstånd till service och restauranger.

*****
Kök
Modernt utmärkt kök med gråa luckor, bra med arbetsytor och förvaringsutrymme. Öppen planlösning mot vardagsrummet - socialt och trivsamt . 

*****
Vardagsrum
Vardagsrum med öppen planlösning mot köket. Generösa fönsterytor i kombination med den utmärkta planlösningen skapar ett enastående ljusinsläpp och luftig atmosfär. Parkettgolv och målade väggar.

*****
Sovrum
Utmärkt sovrum med plats för dubbelsäng och goda förvaringsmöjligheter. 

*****
Badrum
Stilrent badrum med mörkgråa klinkerplattor och vitt kakel. Badrummet är utrustat med dusch, WC, handfat, spegel med förvaring, golvvärme samt tvättmaskin och torktumlare vilka lämnas.

*****
Balkong
Lägenheten har en generös inglasad balkong. Här kan man i lugn av ro njuta av solen och den härliga utsikten dels mot Friends Arena och Mall of Scandinavia, dels mot naturreservatet. Sydvästläge. 

*****
Hall
Välkomnande hall med genomgående ljust parkettgolv och vitmålade väggar. Gott om utrymme för avhängning. Därtill en stor garderob med skjutdörrar och speglar för optimal förvaring.