BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Tollare - Saltsjö-Boo

Godtemplarvägen 9, 2 tr

  • 2 rum och kök
  • 46 kvm
  • Såld
  • 3317
  • 819
  • 1221
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna rymliga 2a i härliga Tollare! Bra planlösning, gott om förvaring, balkong mot den trevliga innergården. Fantastiskt område där man bor granne med natur, djurliv, restauranger, vatten och båtliv. 

- Garageplats finns att tillgå i föreningen
- Övernattningslägenhet finns
- Föreningen har gott om förråd, går att hyra extra
- Ett stenkast från gym, närlivs, yogastudio, bageri, restaurang och båtliv
- Fantastiska skolor och förskolor i närområdet 

När man kommer in i bostaden välkomnas man av den mycket trevliga hallen med exklusivt svart marmorklinker. Här finns goda avhängningsmöjligheter samt förvaring i klädkammare. Vidare in i bostaden når man vardagsrummet som ligger i öppen planlösning mot köket. Detta är den perfekta samlingsplatsen för vänner och familj. Öppna och härliga ytor som enkelt rymmer soffgrupp, tv-möbler och stort matbord för middagsbjudningar. Från vardagsrummet når man bostadens balkong som ligger i ett härligt söderläge. Balkongen rymmer både loungegrupp och gröna växter.

Köket erbjuder mycket goda arbets- och förvaringsutrymmen. Vita skåpsluckor, bänkskiva i fin laminat och stänkskydd i vacker marmorerat kakel. Den maskinella utrustningen består av kyl/frys, inbyggd micro och varmluftsugn, diskmaskin och spishäll.

Bostaden har ett stort sovrum som rymmer större dubbelsäng och nattduksbord samt garderober. 

Stort och fräscht badrum i stilrena färger, golvet är svart marmorklinker och väggarna är vitkaklade. Badrummet är utrustat med wc, badkar, handfat, handdukstork, dimmer, golvvärme samt tvättmaskin.

Detta är en fantastisk bostad som ni inte får missa. Varmt välkomna på visning.