BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Liljeolmskajen

Sjöviksvägen 140, 5tr

  • 4 rum och kök
  • 118 kvm
  • Såld
  • 6534
  • 1284
  • 6960
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till ett exklusivt och toppmodernt boende i eftertraktade Brohuset. Attraktivt läge, precis intill Mälaren ligger denna smakfulla och perfekt planerade 4:a med 25 kvm stor inglasad balkong med härlig utsikt, magisk sjökontakt och underbar kvällssol. 

Lägenheten har stilren och modern layout där man har en god balans mellan de sociala ytorna och de mer privata rummen. Här möts man av generösa sällskapsytor i öppen planlösning och utgång till en stor inglasad balkong som blir en naturlig förlängning av vardagsrummet med plats för såväl matbord och loungegrupp. Magisk plats för stora middagar eller enbart avkoppling och njuta av kvällssolen och den hänförande utsikten och ljuva båttrafiken. Kök och badrum är smakfulla och välutrustade med påkostade materialval. Bostaden har 3st rymliga sovrum samt optimala förvaringsytor via flera garderober, stort förråd och walk-in-closet som rymmer säsongens alla kläder. Bostaden är verkligen perfekt planerad med genomgående planlösningen och generösa fönsterpartier som medför rikligt med ljusinsläpp och underbar utsikt över Mälaren. Här möts man av toppskick med påkostade materialval, vackra ekparkettgolv och vita målade väggar. Allt Noggrant utvalt för att tillsammans bilda en genomtänkt helhet. 

På taket finns en gemensam takterrass som vetter ut mot vattnet med milsvid fri utsikt över Stockholm och kan nyttjas för föreningens medlemmar året om. Från den nionde våningen har man direkt tillgång mot berget och vidare till Årstabroarna där ni snabbt kan promenera eller cykla till Södermalm. Härifrån når ni även med en kort promenad Årstabergs pendeltåg som tar er snabbt in till stan samt även tvärbanan. Ett boende att trivas i året runt, i stabil förening med ett ostört läge på lugn återvändsgata.

Här bor man med badrocksavstånd till vattnet - börja eller avsluta dagen med ett uppfriskande dopp på bryggorna. Runt hörnet finns motionsspåret runt Årstaviken med flera utegym, båtklubbar, badbryggor och caféer. Ett tryggt område med närhet till restauranger, affärer, friluftsliv samt flera förskolor, skolor och populära parker. Fantastiska kommunikationer, allt är ett stenkast bort vart du än vill bege dig. I grannhuset finns snart en bistro längst kajen och en topp restaurang med skybar på plan 26.

Generellt om lägenheten

Hall – Inbjudande med sjöutsikt
Välkomnande hall som öppnar upp bostaden på ett mycket trevligt sätt med sjöutsikt direkt från hallen. På golvet ligger ett praktiskt klinkergolv som övergår vidare till ekparkettgolv som löper vidare i hela bostaden. Hallen har säkerhetsdörr och erbjuder bra avhängningsmöjligheter och perfekta förvaringsytor via en inbyggd dubbelgarderob med skjutdörrar som rymmer alla ytterkläder.

Förråd - Praktiskt i bostaden
I anslutning till hallen ligger bostadens förråd som med flertalet inredda garderober gör förvaringen till ett nöje. Storleken och disponeringen gör att man enkelt kan nyttja ytan som kontor. På golvet ligger ett vackert ekparketttgolv. 

Hemtrevligt kök  – Plats för stora sällskap
Hemtrevligt vitt kök med fokus på njutning och umgänge där man genom en öppen planlösning mot vardagsrummet skapat en skön harmoni med stora sociala ytor. Köket har mycket goda förvaringsytor bakom vita stilrena luckor och vackra arbetsytor via gedigen granitskiva med passande mosaik ovanför. Extra arbets- och förvaringsytor finns via en platsbyggd köksö som blir en naturlig plats att samlas runt. Köksutrustningen består av induktionshäll, hel kyl och frys, inbyggd varmlufts- och microvågsugn samt integrerad diskmaskin, allt smakfullt i rostfritt och påkostat. Här finns matplats för det stora sällskapet. 

Vardagsrum - Fokus på umgänge
Stort vardagsrum i öppen planlösning till köket. Rummet karaktäriseras av generösa fönster som medför härligt ljusinsläpp. Här finns mycket bra möblerbarhet och gott om plats för såväl soffgrupp som övrigt passande möblemang. Ett rum gjort för umgänge med familj och vänner. Härifrån nås även det andra rummet för avkoppling, den magiska balkongen. 

Balkong (25kvm) - Magisk sjöutsikt
Här har man sin egen oas som suddar ut gränsen mellan ute och inne. Balkongen erbjuder underbar sjökontakt med utsikt över Södermalm och Högalidskyrkan. Här finns gott om plats för flera sittgrupper. Den terrassaliknande balkongen ger också möjligheten att plantera favoritkryddorna eller varför inte tomater till sommarens sallad. Börja dagen i lugn och ro med frukostkoppen alldeles för dig själv eller bjuda in vännerna till festliga sommarbufféer. Balkongen har öppningsbara glaspartier som med fördel gör att den kan nyttjas året om. 

Sovrum 1 - Stort och rogivande 
Stor sovrum i lugnt och ostört läge. Här finns plats för dubbelsäng och arbetshörna. Rummet har perfekta förvaringsytor via en rymlig walk-in-closet med inredd garderobsvägg som rymmer säsongens alla kläder.

Sovrum 2 - Lugnt och ostört läge
Sovrum 2 ligger på andra sidan bostaden och har härligt gavelläge med fri utsikt över Årstaviken. Rummet passar utmärkt som barnrum, arbetsrum eller gästrum. För förvaring finns en rymlig garderob. 

Sovrum 3 - Rymligt barnrum
Ljust sovrum intill vardagsrummet som passar perfekt som kontor eller barnrum. Rummet kan enkelt möbleras med både säng och arbetshörna. Här finns även en rymlig garderober. 

Badrum 1 - Smakfullt påkostat
Praktiskt i anslutning till sovrummen ligger ett smakfullt badrum med mörkt klinkergolv och helkaklade väggar i vitt som bryter av på ett stilfullt sätt. Badrumsutrustningen består av wc, kommod, samt dusch med skjutbar glasvägg. I badrummet finns även tvättmaskin och torktumlare från Siemens med goda avlastnings- och förvaringsytor ovanför.

Badrum 2 -  Rymligt & tilltalande
Intill hallen ligger ett rymligt badrum med mörkt klinkergolv, vita kaklade väggar med inslag av mörk fondvägg. Badrumsutrustningen består av wc, kommod, samt dusch med skjutbar glasvägg.

Övrigt
På våning 15 finns den gemensamma takterrassen. I föreningen finns även cykelrum, barnvagnsrum samt soprum.