BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Älvsjö - Örby

Bettnavägen 46 1tr

  • 2 rum och kök
  • 60 kvm
  • Såld
  • 3401
  • 705
  • 2901
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna utmärkta lägenhet med bra planlösning som bjuder in till ett socialt liv med familj och vänner. Det är en oslipad diamant och en möjligheternas lägenhet som kan bli ett drömboende och där köparen har möjlighet att sätta sin egen prägel. Det är en mycket välhållen lägenhet som verkligen åldrats med känsla, men renoveringsbehov finns.

Lägenheten är mycket välplanerad och har generös balkong i soligt söderläge. Den tillhör en välskött förening med god ekonomi och har närhet till utmärkta kommunikationer med såväl pendeltåg som buss. 

Generösa fönster i hela lägenheten i kombination med den utmärkta planlösningen skapar en ljus och luftig atmosfär. På den generösa balkongen kan man i lugn och ro njuta av solen och sommaren.

Till lägenheten finns en reparationsfond på ca 39 000:- perfekt för renoveringar. 

- utmärkt planlösning
- renoveringsbehov
- välskött förening
- närhet kommunikationer
- reparationsfond 39 000 kr

VARDAGSRUM
Trivsamt vardagsrum med en bra atmosfär och mycket bra möblerbarhet där man på ett naturligt sätt får plats för både soffgrupp och övrigt möblemang. Utgång till generös balkong. Ekparkett på golvet. 

BADRUM

Utmärkt helkaklat badrum med toalett, tvättställ med överskåp samt fristående badkar.

KÖK

Ett rymligt kök i original från 60-talet med fokus på matlagning. Köket fungerar utmärkt och har idag matplats med plats för 4 personer. Här kan en köpare välja att bevara retro-känslan och göra måttliga renoveringar eller helt sätta sin egen prägel.

SOVRUM
Rofyllt sovrum mot innergården utan insyn och med fönster mot grönskande villakvarter. I rummet finns gott om plats för såväl dubbelsäng som övrigt passande möblemang.

HALL
Välkomnande generös hall där det finns bra med förvaringsmöjligheter och utrymme att hänga ytterkläder i inbyggda garderober.

FÖRRÅD
Till lägenheten hör ett källarförråd och en matkällare.