BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Solberga - Hägersten/Älvsjö

Kristallvägen 52, vån 3

  • 2.5 rum och kök (2 rum och kök enligt föreningens register)
  • 60 kvm
  • Såld
  • 3596
  • 577
  • 3035
Värdera din bostad

Beskrivning

Underbar och nyrenoverad minitrea med solig balkong och fönsterpartier i två väderstreck, helt fritt från insyn! Hela hemmet är smakfullt med mörka golv och vita väggar. Golvvärme finns i badrummet, hela hallen och köket. Bostadens största sovrum är riktigt rymligt och har gott om plats för en dubbelsäng, nattduksbord och garderober. Det mindre rummet är perfekt som barnrum, gästrum eller hemmakontor. För den som föredrar originalplanlösningen med en matplats så går väggen mellan det här rummet och köket att ta ned. Bostaden har goda förvaringsmöjligheter och bostadsrättsinnehavaren förfogar också över ett källarförråd. Badrummet är stambytt och har ett trevligt fönster.

En kort promenad bort finns en busshållplats som trafikeras av linje 142 som bland annat tar dig till Telefonplan på några få minuter. Här bor du med ca 15 min gångavstånd till Telefonplan och med goda bussförbindelser till Älvsjö och Telefonplan. På Telefonplan finns flertalet restauranger, bland annat populära Landet, Konstfack och bra allmänna kommunikationer i form av T-bana och bussar. Även Älvsjö torg erbjuder gott om serviceutbud, bland annat restauranger, caféer, matbutik och gym. Som boende här har man närhet till det mesta.

Området är i ett expansivt skede och för mer information om vad som planeras byggas vänligen besök vaxer.stockholm

Balkong 
Från vardagsrummet nås balkongen som har ett soligt läge och utsikt över talltoppar. Under sommarhalvåret blir balkongen till ett extrarum som man inte vill vara utan. Här kan du möblera med växter och en utemöbel.

Vardagsrum 
Vardagsrummet bjuder verkligen in till umgänge, plats finns för både soffgrupp och matmöbel. Ostört läge med utsikt över trädtopparna utanför. 

Sovrum 
Underbart och stort sovrum med samma fria utsikt som i vardagsrummet. Här finns plats för en dubbelsäng, nattduksbord och en fåtölj. Längs ena väggen finns plats för garderober. I anslutning till sovrummet finns också en klädkammare som rymmer mycket.

Kök 
Smakfullt kök renoverat kök med vita släta köksluckor. Här finns kyl/frys, diskmaskin, ugn och spishäll. Nuvarande ägare har låtit bygga om den angränsande matplatsen till ett sovrum, för den föredrar originalplanlösningen så går den väggen att ta ned. En trevlig detalj i köket är golvvärmen!

Badrum
Stambytt och helkaklat badrum med dusch, handfat med kommod, badrumsskåp och WC. Två trevliga detaljer är det öppningsbara fönstret och golvvärmen. 

Hall
Välplanerad hall med gott om plats för ytterkläder och skor! Rakt fram finns en garderobsvägg med skjutdörrar. I den inre hallen, mot sovrummet, finns plats för en hatthylla. Golvvärme finns i hela hallen. Härifrån nås också klädkammaren. 
För de prylar som du inte vill förvara inne i hemmet så kommer källarförrådet till användning.